ilNemis 2

Başarılı
Merhaba,
Profesyonel olarak kullandığım bir Instagram hesabım var ama ne yazık ki belirli günler ve haftalar hesabı gibi. Açıkçası danışan/hasta portföyümü de genişletmeye çalışıyorum o yüzden yapay zekadansa gerçekten insanlara sormak daha mantıklı geldi:
  1. Siz eğer Instagram üzerinden bir psikoloğu takip edecek olsanız ne gibi içerikleri dolayısıyla takip ederdiniz?
  2. Bir psikolog arayşında olsanız ne tarzda bir gönderisi sizi o kişiden randevu almaya iter?

Ben daha çok ana konusu mindfulness dedikleri ve Türkçesi farkındalık olan içerikleri üreten psikologları takip ediyorum. Bilinçli farkındalığımı geliştirmek açısından o içerikleri okumak iyi hissettiriyor.

Şimdiye kadar 2 psikolog takip ettim. Birisi çok güzel edit yapıyordu, diğeri koltuk karşısında oturup cinsellik üzerine yorumlar yapıyordu. 2.'si sonradan sahte psikolog çıktı herhalde. Ama bayağı ünlenmişti.
Açıkçası Instagram'da görüp de şu psikoloğa gideyim dediğim hiç olmadı. Instagram'da görüp de randevu alacak insanların erkeklerden çok kadınların olacağını düşünüyorum. Onların ilgisini çekecek konulardan bahsetmek belki daha çok yararlı olabilir.

Merhaba,
Profesyonel olarak kullandığım bir Instagram hesabım var ama ne yazık ki belirli günler ve haftalar hesabı gibi. Açıkçası danışan/hasta portföyümü de genişletmeye çalışıyorum o yüzden yapay zekadansa gerçekten insanlara sormak daha mantıklı geldi:
  1. Siz eğer Instagram üzerinden bir psikoloğu takip edecek olsanız ne gibi içerikleri dolayısıyla takip ederdiniz?
  2. Bir psikolog arayşında olsanız ne tarzda bir gönderisi sizi o kişiden randevu almaya iter?
Bu alanda kısa videolarla genel bilgiler vermeniz iyi olur. Örneğin insanlara Freud'un savunma mekanizmalarını ilgi çekici şekillerde anlatabilirsiniz. Yansıtma'yı popüler kültürde manipülasyon ile bağdaştırabilirsiniz mesela. İd ile süperegoyu, 0-2 yaş arasındaki temel güvene karşı güvensizlik konusunu anne babalara yönelik kısa anlaşılır ifadelerle ele alabilirsiniz. 0-2 yaş arasında atılan sevgi ve güven temellerinin insanın gelecekte kendini gerçekleştirme potansiyelini doğrudan nasıl etkilediğini vurgulayıcı şekilde anlatabilirsiniz. Yani alanı biliyorsanız birçok konuda ilgi çekerek izleyici çekebilirsiniz.