Dünyanın zengin insanlarından birisi gelse ve size dese ki; hesabına her ay 1 milyar dolar yatıracağım ve o ay, bu paranın tümünü harcamak zorundasın. Kısıtlama yok, istediğin gibi harcama yapabilirsin. Ama eğer 1 cent bile kalırsa, tüm mal varlığına el koyacağım ve kölem olacaksın. Kabul eder misiniz?
Vergilerden muaf mıyız?

Gider 1 milyar doları bitirene kadar dükkan, ev, arsa satın alıp, parayı bitirp sonra daha 1 milyar dolar istemem. Aldığım mülkleri de kiraya veririm ömür boyu kendime bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz:rofl: Öyle olsa herkes kabul ederdi. Her ay 1 milyar dolar.
1 milyar dolar yaklaşık 43 milyar TL yapıyor.
43 Milyar TL’ye tanesi 20 milyon TL olan 2180 tane ev alınabiliyor. Bu evlerin her birini 500.000 TL’ye 6 ay kira versen, yılda 2 milyar TL kazanıyorsun.
Ben daha para mara istemem kiralarla ömür boyu kendime bakarım.

Sonra bir galeri açarız, 2 fabrika açarız. Daha fazla dükkan alıp onları kendim açarım. Bir Mercedes SLR, bir Range Rover Vogue diye diye hayatı yaşarız hocam daha fazlasına gerek yok.

1 milyar dolar yaklaşık 43 milyar TL yapıyor.
43 Milyar TL’ye tanesi 20 milyon TL olan 2180 tane ev alınabiliyor. Bu evlerin her birini 500.000 TL’ye 6 ay kira versen, yılda 2 milyar TL kazanıyorsun.
Ben daha para mara istemem kiralarla ömür boyu kendime bakarım.

Sonra bir galeri açarız, 2 fabrika açarız. Daha fazla dükkan alıp onları kendim açarım. Bir Mercedes SLR, bir Range Rover Vogue diye diye hayatı yaşarız hocam daha fazlasına gerek yok.
Öyle bir dünya yok ama. Her ay 1 milyar dolar ve o ay harcama şartı. Kabul mü değil mi? :hehehe: Ben şahsen kabul etmezdim. Bu şart ile siz kabul eder miydiniz?