Dünyanın zengin insanlarından birisi gelse ve size dese ki; hesabına her ay 1 milyar dolar yatıracağım ve o ay, bu paranın tümünü harcamak zorundasın. Kısıtlama yok, istediğin gibi harcama yapabilirsin. Ama eğer 1 cent bile kalırsa, tüm mal varlığına el koyacağım ve kölem olacaksın. Kabul eder misiniz?

TR'den bahsediyoruz. Yaklaşık 40 milyar TL ile 5 6 tane bina alırım. Kalanıyla da alabildiğim herhangi bir araba alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarısına altın alırım. Yarısına da hayatımda maddi pürüzler varsa onları düzeltirim. Para kalırsa ev alır, hayır yapar, yeni bir bilgisayar alır, 10-15 tane MediaTek cihaz alırım. Yine kalırsa altın alır bitiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın zengin insanlarından birisi gelse ve size dese ki; hesabına her ay 1 milyar dolar yatıracağım ve o ay, bu paranın tümünü harcamak zorundasın. Kısıtlama yok, istediğin gibi harcama yapabilirsin. Ama eğer 1 cent bile kalırsa, tüm mal varlığına el koyacağım ve kölem olacaksın. Kabul eder misiniz?

Son kuruşuna kadar harcarım; ev, araba, yazlık, engelli derneklerine bağış yapardım.

Her ay tekrarlanıyorsa yapabileceğim şeylerin haddi hesabı yok. Ama buraya yazarsam forumu değil komple interneti yasaklarlar TR'de.

Ada bulup adını Toujou adası yapıp milyarderleri falan mı davet edeceksiniz hocam?

Bir bağış kampanyası düzenlerdim her ay kendime 995 milyon dolar gönderirdim. Ayda 5 milyonu parayı verenin önünde çatır çutur harcarım. Kendime attığım bağışları da kafama göre harcarım. Sonuçta artık harcama sorumluluğum yok.

Ada bulup adını Toujou adası yapıp milyarderleri falan mı davet edeceksiniz hocam?

Bir bağış kampanyası düzenlerdim her ay kendime 995 milyon dolar gönderirdim. Ayda 5 milyonu parayı verenin önünde çatır çutur harcarım. Kendime attığım bağışları da kafama göre harcarım. Sonuçta artık harcama sorumluluğum yok.
Enteresan. Farklı bir fikir.