Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ogzhn

Yetkin
Kahramanmaras'a tasinacagiz ancak su an ev ariyoruz. O civarlarda Superonline bireysel olarak 500 MBPS'ye kadar verebiliyormus ve bu hizlara ihtiyacim var. Internet altyapisi tasinacagimiz bolgeyi/evi belirleyecegi icin bolgesel altyapi sorgulama yapabilecegimiz bir yontem var mi arkadaslar? Turknet Gigafiber sanirim Kahramanmaras'ta hala yok, Superonline harici 100mbps ustu veren sirket yok diye biliyorum.

Çözüm
Arkadaslar selamlar, yazdiklarinizi okudum. Cevaplar icin tesekkur ederim ancak haneye ozel sorgulamayi degil mahalle genelinde sorgulamayi sormustum.

Superonline’in sitesinde boyle bir ozellik varmis dun fark ettim.

“Evimde fiber var mi?” butonundan apartman isimleri gorunuyor ve apartman-mahalle bazli sorgulama yapiliyor.

Bu tür sorgulama yapabilirsin internetten, 500-1000 icin bildigim kadarıyla musteri hizmetlerinden bilgi alman gerekiyor.

Turknet sitesinden mahalle sokak bina no üzerinden sorgulama yapılıyor ama ne kadar isabetli sonuç verdiğini bilmiyorum. Zaten gösterdiği değer de maksimum oluyor, genelde o kadar alamıyorsunuz.

Bu tür sorgulama yapabilirsin internetten, 500-1000 icin bildigim kadarıyla musteri hizmetlerinden bilgi alman gerekiyor.
Bana çıkan sonuç:
1709644810089.webp

Arkadaslar selamlar, yazdiklarinizi okudum. Cevaplar icin tesekkur ederim ancak haneye ozel sorgulamayi degil mahalle genelinde sorgulamayi sormustum.

Superonline’in sitesinde boyle bir ozellik varmis dun fark ettim.

“Evimde fiber var mi?” butonundan apartman isimleri gorunuyor ve apartman-mahalle bazli sorgulama yapiliyor.

Çözüm