Bira önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 968
Stary Melnik kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.

Bana göre en kolay içimi olan en düz bira Carlsberg. Alkol oranı %5 olan ama içerken alkol tadını hissettirmeyen nadir biralardan biridir. Dolaptan çıkarılıp buz gibi şişeden içilmesini ve bardakla vs. uğraşılmamasını tavsiye ediyorum. Bunun yanı sıra Efes Pilsen yeni şişe de iyidir. Carlsberg satmayan mekanlarda iyi bir tercih olarak değerlendirilebilir. Bazı garsonlar ve barmenler Efes Pilsen deyince direkt markayı kast ettiğinizi sanıyorlar, öyle durumlarda yeni şişe veya +1 derseniz anlayıp veriyorlar. Corona çok kaliteli bir içim sunsa da fiyatı bira diye nitelendirilen bir içeceğe göre manasız fazla olduğu için sık tüketime uygun değil. Şu ana kadar saydıklarım düz biralar içindi eğer aromalı bira istiyorsan Carlsberg Luna oldukça iyi bir tercih olabilir. Çok güzel bir kokulu üzüm aroması var ve içerken biradan ziyade aromalı bir gazoz içimi sunuyor. Üzüm aromalarını sevmiyorsan Blanc tercih edilebilir. Portakal ve limon aroması ile özellikle sıcak bir yaz veya bahar akşamında soğuk bir Blanc kadar ferahlatan içecek nadirdir. Onlarca bira deneyimlemiş ve sık olmasa da bira tüketen bir insan olarak benim kendi zevklerime göre tavsiye edebileceklerim bunlar.

Alkol oranı yüksek olan biralara hiç girmedim çünkü bana göre bira keyif için içilen bir içecektir. Yüksek alkol oranına sahip biraların içimleri tabiri caiz ise zehir gibi oluyor. Sırf sarhoş olmak için de 1,5-2 litre zehir gibi sıvıya maruz kalmak yerine birkaç kadeh viskiyi tercih ederim.

HARE harika yav, 15 oran mı ne ama şu ana kadar içerken en zevk aldığım alkol sayılır.

Bomonti filtresiz kötü değildir, tasarımı çok iyi. Küçük shotlardan uzak dur kusarsın. Carlsberg çeşitleri ve Corona iş yapar ama hiç beğenmiyorum. Herkes tadına laf etse bile tok midenin üzerine Kırmızı Tuborg bardağa doldurulup içilince çok güzel oluyor. Zaten başka marka denemedim. Ayrıca birayı buz gibi soğuk iç.

Ucuz yollu bir şey arıyorsan yardımcı olayım konu sahibi hanım.

Miller, Tuborg ve Efes önerenleri görüyorum, kokmayan ve hafif içimli demiş arkadaş ayrıca güzel biralar değiller Efes fıçı dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…