Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Bi' tane gemi direksiyonlu simgeli olan vardı. O çok güzeldi. Migros'ta saıtlıyordu hatta. Adı neydi hatırlamıyorum.Bira olarak ne önerirsin hocam? Leş gibi kokan şeylerden istemiyorum. Biraz hafif olsun.
Miller çok kötü.Ben Miller ve Corona öneriyorum. Özellikle Miller. Ha bir de, Miller'a "kız birası" diyenleri kâle alma.
Amsterdam biraz ağırdır ancak tadı en iyisi bence. Corona bira hafiftir genellikle tavuğun yanında cola gibi içerler. Tadı iyidir. Tuborgdan ve efes kötü bence.Bira olarak ne önerirsin hocam? Leş gibi kokan şeylerden istemiyorum. Biraz hafif olsun.
Fiyat performans olarak Bremen.
Geraltın kılıcı
Üstün
Budweiser çok net. Tadı tatlı bir kıvamda ve sertliği güzel bir derecede. Muhteşem bir biradır.
Eskiden evet. Ancak şimdi çok pahalı. 30TL falandı eskiden.Budweiser çok net. Tadı tatlı bir kıvamda ve sertliği güzel bir derecede. Muhteşem bir biradır.
Geraltın kılıcı
Üstün
160-170TL arasına almıştım 1-2 ay önce.Eskiden evet. Ancak şimdi çok pahalı. 30TL falandı eskiden.
Eskiden şelalaydi, şimdi damıtıyorlar zaten.Eskiden evet. Ancak şimdi çok pahalı. 30TL falandı eskiden.