Gıda sektöründe çalışılabilecek tek yer olabilir. Ortamı genelde genç kişilerden oluştuğu için de alışması kolay oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi
Üstün
İnterneteki calisan yorumlarına baktım cogu Starbucks calisan bayağı sikayetci hakkımı Teknosa'dan yana kulancam.
Eğer çalışma ortamını önemsiyorsan Starbucks'ın ortamı güzeldir.
Petrov
Başarılı
İnterneteki calisan yorumlarına baktım cogu Starbucks calisan bayağı sikayetci hakkımı Teknosa'dan yana kulancam.
Starbucks çalışması çok da kolay bir yer değil ama ortam açısından çok çok süper ben geçen yaz Starbucks'ta çalışıyordum. Maaş asgari ücret yemek 9k yol evin önünden servis alıyordu sabah ve kapanış vardiyasında aracıda kendin gidip geliyordun sadece.
Captain Levi
Yetkin
En az hangisinde çalışıp, daha çok maaş alacaksan onda çalış.
Şaka gibi bir konu açıkçası neredeyse herkes hangisi çok verip az çalıştırıyorsa o yazmış arkadaşlar gidin KPSS girin oturarak çalışın hizmet sektöründe çalışacaksanız mağaza müdürü olmadığın sürece oturup para kazanamazsın.
Öyle de böyle de aynı paralar alınacak, ne olur biri yemek vermez 45k verir biri yemek verir 36/37 verir bu kafayla bir adım ileri gidemeyiz ben onu size söyleyeyim hangisinde çalışırken mutlu olacaksan orada çalışacaksın bu kadar basit.
Kısaca bulmuşsunuz bunamayın. Deneyimin olmasına ve üniversite bölüm birinciliğine kadar olmasına rağmen Teknosa'ya girmek için kırk takla attım, geri dönme zahmetinde bile bulunmadılar en son arkadaşın referansıyla migrosa girdim zor zahmet.
Kısaca git 1'er saat boyunca çalışabileceğin mağazalarda takıl ne yapacaksın edeceksin gör, hangisine söve söve gitmem diye düşün ve orayı seç.
Öyle de böyle de aynı paralar alınacak, ne olur biri yemek vermez 45k verir biri yemek verir 36/37 verir bu kafayla bir adım ileri gidemeyiz ben onu size söyleyeyim hangisinde çalışırken mutlu olacaksan orada çalışacaksın bu kadar basit.
Kısaca bulmuşsunuz bunamayın. Deneyimin olmasına ve üniversite bölüm birinciliğine kadar olmasına rağmen Teknosa'ya girmek için kırk takla attım, geri dönme zahmetinde bile bulunmadılar en son arkadaşın referansıyla migrosa girdim zor zahmet.
Kısaca git 1'er saat boyunca çalışabileceğin mağazalarda takıl ne yapacaksın edeceksin gör, hangisine söve söve gitmem diye düşün ve orayı seç.