Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-06 145716.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-06 145716.webp
    315,8 KB · Görüntüleme: 61

Denerim. Gerçi bulabilir miyim ondan emin olamadım.

Ek olarak çikolata ağırlıklı bir tatlının yanında guiness de öneririm, mutlaka bardakta bol köpürterek için.

Guiness güzel. O zaten stok biralardan. Alıyorum her gidişte. Eşlikçi olarak isli etle denemiştim. Güzel oluyor. Gerçi çoğunlukla tek başına bardakta yuvarlıyorum onu.

Guiness güzel. O zaten stok biralardan. Alıyorum her gidişte. Eşlikçi olarak isli etle denemiştim. Güzel oluyor. Gerçi çoğunlukla tek başına bardakta yuvarlıyorum onu.
Tavsiyem, ekşi acı veya tuzlu yancılarla Lager veya Pilsener biraları içmeniz. Bud, Carlsberg, Efes, Becks, Heineken diye gider liste.
Mangalın yanında özellikle tavuk varsa Corona, Sol veya Lager, Pilsener devam
Tatlıların yanında Draft Guiness veya Leffe Blonde.

Tombul şişe Efes deneyimleyin bir süre.
Eskiden çok güzeldi şimdi normal Efesten farkı yok. Önceden kırık pirinç ile yapılıyordu şimdi %100 Malt oldu. Pek bir numarası kalmadı.

Büyük Migroslarda veya Carrefoursa'da oluyor.

Hocam bira sırf denemek için içilmez. Muhtemelen bir şey olmaz diyorsun ama iş öyle kalmıyor. Alışkanlık yapar, vücuda zarar verir. Karaciğeri yorar, beyin gelişimini bozar, testosteronu düşürür. Bir keyif uğruna uzun vadede kendine zarar veriyorsun. Yapılan araştırmalara göre alkol içenler içmeyenlere kıyasla 1.09 yıldan 6.86 yıla kadar kısa yaşıyor. Hayatından beş yıl vermeye değer mi?

Hocam bira sırf denemek için içilmez. Muhtemelen bir şey olmaz diyorsun ama iş öyle kalmıyor. Alışkanlık yapar, vücuda zarar verir. Karaciğeri yorar, beyin gelişimini bozar, testosteronu düşürür. Bir keyif uğruna uzun vadede kendine zarar veriyorsun. Yapılan araştırmalara göre alkol içenler içmeyenlere kıyasla 1.09 yıldan 6.86 yıla kadar kısa yaşıyor. Hayatından beş yıl vermeye değer mi?

Salla, erken öleceğim zaten. Öyle merak içinde değil. 1 sene falan oldu gidip rafta şişesini sevdiğimi alıyorum. Başlayayım mı diyene "başlama" derim, içene niye içiyorsun demem.

Bazen hayatına 'salça' olduğunu düşündüklerin, senin iyiliğini düşünenlerdir.

Üstte dediğini kötü niyetle demezsin zaten. Farkındayım zararının. Kabul ettim sadece. Beklenti yoksa hayal kırıklığıda olmuyor. Ne bileyim bu şişman bir adama "sen çok kilo almışsın" demeye benzedi biraz.

Frederik serisini deneyebilirsiniz. İçlerinden en çok Marzen Lager'ı önerebilirim fakat Yakima IPA olanına para vermemenizi öneririm. Diğerleri de fena değildir arada değişiklik olarak güzel gider. İzmir'de üretildiği ve birazda reklam amacı olmasıyla şişeler 35 cl, bardaklar 33 cl'dir.