Benzin tadı geliyor resmen, bira keyif için içilir hocam herkesin zevki farklı tabii ama 1-2 kere içtim bira değil o ya :D
En son geçen sene Kasımda içmiştim. O zamandan bu zaman tadı çok değişti diyorlar. Ayriyetten herkesin aksine mesela bende Carlsberg beğenmemiştim. Tadı çok acı gelmişti. Kesinlikle damaktan damağa çok değişiyor 😁

En son geçen sene kasım'da içmiştim. O zamandan bu zaman tadı çok değişti diyorlar. Ayrıyeten herkesin aksine mesela bende Carlsberg beğenmemiştim. Tadı çok acı gelmişti. Kesinlikle damaktan damağa çok değişiyor 😁

Öncesi nasıldı bilmiyorumda öyle benzinlik durumu yok şimdi yudumladığımda. Aksine bardakta ilk yudumumdan yumuşak bir aroma alınca şaşırdım bile diyebilirim. Bu arada gittim tekele anlaşılacağı üzere. Bir becks bir de sizin öneriden aldım. Ocağa kadar diğer arkadaşların önerilerini de denemiş olurum herhalde. Vakit çok.

Düz bira diyorsan kesinlikle Efes Malt. Tadını sevdiğim tek bira falan olabilir. Yüksek alkollü olarak kesinlikle Efes Xtra. Kırmızı Tuborg'un acı tadı bunda yok, içimi daha rahat ve kafası neredeyse aynı. Kırmızı Bremen bile Kırmızı Tuborg'dan daha rahat içimli bence.

Amsterdam navigator da fena değildir.

Geçen alıp içtim. Aroması yumuşaktı beklediğimin aksine. Böyle bal katkılı bir şey içiyormuşum gibi hissettirdi. Boğazı biraz yorması bu arkadaşın alameti farikası sanırım. Hoş, bir memnuniyetsizlik yaşatmamasına rağmen tekrar almayı düşünmüyorum.

Navigator'ün alkol oranı 8 ama kırmızı Tuborg ile falan karşılaştırıldığında çok daha yumuşak içimli. Ama bu kategoride bence en iyisi Efes Xtra'dır. Bardağa koymak lazım bu arada, şişeden hepsi yoruyor.