Belfast kimse sevmiyor sanırım. Bira zevkim o kadar mı kötü ya? Belfast seven bir tek ben varım herhalde.

Becks ve Amsterdam falan diyenleri aldırma.

Efes özel seri veya Efes'in yeni birası var görürsün zaten onlardan al. İçimi en rahat olan açık ara onlar. Beck's diyenleri hiç anlamıyorum Beck's birasında o arpa tadının acılığı direkt geliyor ağızına. İçtiğim en kötü biralardan.
Bira gurmesi gelmis de haberimiz yokmus. İçimi rahat falan diyor bir de. :D Bira bile yamultuyorsa seni git kefir falan ic mazallah kafanı bir yerlere vurursun. :D:sa:Das:D

Bira gurmesi gelmis de haberimiz yokmus. İçimi rahat falan diyor bir de. :D Bira bile yamultuyorsa seni git kefir falan ic mazallah kafanı bir yerlere vurursun. :D:sa:Das:D

Ya kardeş ben zamanında 5 dakika içinde 2 tane xxtra shot atıyordum. Kırmızı Tuborg'ların xxtra shotların haddi hesabı yoktu zamanında. Ama içimleri berbat. Zevkine içilmez. Anladın mı şimdi? Biranın yamulttuğunu nereden çıkardın burada okuduğunu anlamıyon daha

Arkadaşlar merhaba, dün canım çekti ve hasta halimle gidip 2 bira içeyim dedim. Lan Amsterdam navigator ₺96 olmuş. :(

Amsterdam navigator alma. Hafif çakırkeyf olayım içimi de rahat olsun diyorsan efes özel seri takıl. Hızlı etki etsin keyiften çok kafam bir an önce gelsin diyorsan amsterdam al. Yüksek alkolun tadını bastırmak için şeker mi basmışlar ne yapmışlar artık tuhaf bir tadı var hasta halinle hiç iyi gitmez.

Amsterdam navigator alma. Hafif çakırkeyf olayım içimi de rahat olsun diyorsan efes özel seri takıl. Hızlı etki etsin keyiften çok kafam bir an önce gelsin diyorsan amsterdam al. Yüksek alkolun tadını bastırmak için şeker mi basmışlar ne yapmışlar artık tuhaf bir tadı var hasta halinle hiç iyi gitmez.
Bira çakır yapmaz dostum. En azından bende hiç bir etki olmuyordu keyfine içiyordum. Ama diğer biraların'da tadı kötüleşti bence. Dediğim gibi hiç birinde eski tadı alamıyoruz. :)