kaganaltug
Yetkin
Dostlar selamlar. Öncelikle umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmamdaki temel sebep aslında biraz dertleşip içimi dökmek istemem. Eski zamanlardaki gibi bir keyif yok içimde aslında. Gerek oyun oynarken gerek dizi izlerken. Belki de YKS rutininde olduğum içindir. Eskiden mi güzeldi yoksa eskiler mi güzeldi bilmiyorum. Uzanıp gün boyu Shorts veya Reels kaydırırken buluyorum kendimi. Çalışmak uğruna da kafamda çok bir şey kalmadı. Belki çok yüksek bir derece yapabilecek potansiyele ulaşabilecek olmama rağmen azmim yok. Ülkede olan o kadar kötü olay var ki tek amaç yurt dışına atılmak gibi duruyor. Bir taraftan da bazen insan kendini yalnız hissediyor. (Emin değilim ama yalnız hissetme modern hayatın bir sorunu da olabilir.) Faklı düşünüyor olabilirim belki yanlış da düşünüyorum ama yeni ilişkiler de bana eski cazibesinde gelmiyor. Zaman geçirmek için veya statüsel bir ayrıcalık için oluşturulan ilişkiler bana doğru gelmiyor. Eski o "aşk" kavramı yok gibi. Ne erkeklerin kızlara o güveni kalmış ne kızların erkeklere. Temiz bir ilişkiye sahip olmak imkansıza yaklaştı. Normal dostane bir sohbette bile kullanılıyormuş gibi bir kafaya giriyorum. Herkese karşı biraz soğuk bir cephe aldım. Kendi hâlimde takılmaya çalışıyorum ama dediğim gibi çok bir ruh dinginliğine de ulaşamıyorum. Kafanızı şişirdiysem şimdiden özür dilerim.