Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Benim açıkçası çok karışıyor. Mesela Ziraat kartımı daha çok kullanıyorum fakat İş Bankası banka kartımı gerek puan olayları olsun gerek kampanyaları falan olsun kullanamam beni üzüyor. Bir de bunlar yetmiyormuş gibi Nays ve MaxiPara gaming kartta işin içinde olunca gerçekten kafa 360 dönüyor yani. Sizin böyle bir durumunuz var mı veya varsa nasıl önlem alabiliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek sayılmaz.
Birisinden internet alışverişi, abonelik işini hallediyorum, öbüründen dışarıda alışveriş yapıyorum; yemek, kıyafet vs.
Bir de kredi kartı aldık mı tamam bu iş. 🤣

Konu para olunca maalesef karışması çok zor. Paramı sağa sola savurabilecek kadar zengin olsaydım muhtemen ne kadar ne var takmazdım.

Benim canımı daha çok 6 ayda bir mobil bankacılık şifresi değiştirme zorunluluğu sıkıyor. Bazen bazı bankaların şifresini unuttuğum oluyor. Kredi kartı borçlarını kapatır kapatmaz sadece ziraat/vakıfbank ikilisiyle takılacağım.

Aktif olarak 4 banka kullanıyorum, karışmıyor. Bir düzene oturtturunca karıştırmak için sebep kalmıyor. Hepsini kullanma amacım farklı.

Ziraat hariç hepsini kullanıyorum. Aslında daha kolay oluyor, düzenli ödemelerimi Enpara ile yapıyorum; diğerlerini de internet harcamaları, kampanya vs.

Aslında tek hesap olması biraz kafa karıştırıcı.

1774302540292.webp

Benim açıkçası çok karışıyor. Mesela Ziraat kartımı daha çok kullanıyorum fakat İş Bankası banka kartımı gerek puan olayları olsun gerek kampanyaları falan olsun kullanamam beni üzüyor. Bir de bunlar yetmiyormuş gibi Nays ve MaxiPara gaming kartta işin içinde olunca gerçekten kafa 360 dönüyor yani. Sizin böyle bir durumunuz var mı veya varsa nasıl önlem alabiliyorsunuz?
Excel gibi yerlerde bütçe olursanız hem takibi kolay olur hem de gözden kaçmış alışverişleri falan da farketmiş olursunuz.