Birden fazla bilgisayarın ortak erişebileceği en iyi depolama yöntemi nedir?

Merhaba,

Ofisimizde üç adet laptop bulunuyor ve her biri farklı bir alanda kullanıldığı için PDF dosyaları her cihazda farklı şekilde yer alıyor. Bu durum dosyalara erişimi zorlaştırıyor.

Bu nedenle, tüm ekip üyelerinin kolayca erişebileceği ortak bir PDF klasörü oluşturmak istiyorum. Bu klasör sayesinde gerekli dokümanlara tek bir yerden ulaşabiliriz.

Bu konuda nasıl bir yöntem izleyebileceğimiz hakkında bilgi veya önerilerinizi rica ederim.

Bir tanesi üzerinde paylaşımlı klasör açmak bir seçenek.
En ucuz nas cihazı ve disk ile ikinci seçenek
Modemlerin usb paylaşım özelliği oluyor onu aktif ederek usb bellek, disk koymak bir seçenek.
Cihaz ile true nas çok daha fazla zahmetli olur..

Online olarak yapabileceğim bir yöntem var mı?

Google drive, onedrive gibi

Google Drive benzeri herhangi bir bulut hizmeti çözer sizin işi, bu kadar NAS vs teferruata gerek yok sadece PDF paylaşacaksanız. PDF işine NAS çözümü, sineğe hidrojen bombası atmaya benziyor. NAS, yüksek boyutta yüksek sürat için mantıklı.

Siz bir bulut depolama alanı satın alın, içerisinde yer alacak PDF türlerine göre klasör açıp kategorilendirme yapın ve kullanıcıları mail adresleri ile buluta çağırıp gerekli izinleri verin. Bu kadar.

teşekkür ederim, bütçe çok sorun değil, Google One yeterli gibi şuanda, çok yüksek boyutlu dosyalarımız yok.

Hepinize teşekkür ederim.

Dandik bir bilgisayardan yapsa olmaz mı? İçine 1-2 TB'lik 2 tane disk taksa bana göre göre mantıklı. Daha güzel geliyor bana. Tam anlamıyla bilmiyorum.

Olur tabii ki ama ofis ortamını bilmiyoruz. Elinde var mı bilmiyoruz. Elektrik katkısı da olacak. Bunlar basit maliyeti düşük çözümler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…