Bireysel silahlanma hakkında ne düşünüyorsunuz?

@John Moyer, Allah göstermesin de yarın bir gün, sıkıntılı bir olay yaşasanız kendinizi nasıl savunacaksınız?

@John Moyer, karşınızdaki kişinin silahı varsa ne yapacaksınız? Her ne kadar güçlü olsanız da karşı taraf silahlı ise pek bir şey yapamazsınız.

@John Moyer, karşınızdaki kişinin silahı varsa ne yapacaksınız? Her ne kadar güçlü olsanız da karşı taraf silahlı ise pek bir şey yapamazsınız.

Silahı varsa tahtalı köy hocam ne yapabilirim? Dediğinizi anlıyorum ama kendi açınızdan bakıyorsunuz, güzel düşünüyorsunuz. Fakat suça meyilli insanların erişimini daha kolay hale getiriyorsunuz. Yoksa kendinizi savunmak için tabii ki güzel bir şey.

@John Moyer, demek istediğimi şimdi daha iyi anladığınızı düşünüyorum ve Mamak da berbat yer. Mamak da detaylı arama yapılsa kim bilir kaç silah çıkar ya da araması, yakalama kararı olan kaç kişi çıkar...

Baştan beri dediğinizi anlamıştım fakat bunu Türkiye gibi bir yerde hayata dökmenin zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum...

Belirli zeka testleri ve ruh hastaliginin olmadigi tibben kanitlanmis kisilerin bireysel silahlanmasina izin verilebilir. Tabii yine de boyle birinin keyfe keder birinin kafasini yarmayacaginin garantisini kimse vadedemez.

Onu da bu yorumumda anlattım. Bu yorumuma bakabilirsiniz. El Salvador bile başardıysa Türkiye neden başaramasın? El Salvador, çeteleşmenin ve suç oranlarının en yüksek olduğu yerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…