@John Moyer, Allah göstermesin de yarın bir gün, sıkıntılı bir olay yaşasanız kendinizi nasıl savunacaksınız?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
@John Moyer, Allah göstermesin de yarın bir gün, sıkıntılı bir olay yaşasanız kendinizi nasıl savunacaksınız?
Kickboks, boks, güreş geçmişim var. Hallederim diye düşünüyorum.
@John Moyer, karşınızdaki kişinin silahı varsa ne yapacaksınız? Her ne kadar güçlü olsanız da karşı taraf silahlı ise pek bir şey yapamazsınız.
- Makaleler
- 1
@John Moyer, karşınızdaki kişinin silahı varsa ne yapacaksınız? Her ne kadar güçlü olsanız da karşı taraf silahlı ise pek bir şey yapamazsınız.
Silahı varsa tahtalı köy hocam
@John Moyer, demek istediğimi şimdi daha iyi anladığınızı düşünüyorum ve Mamak da berbat yer. Mamak da detaylı arama yapılsa kim bilir kaç silah çıkar ya da araması, yakalama kararı olan kaç kişi çıkar...
- Makaleler
- 1
@John Moyer, demek istediğimi şimdi daha iyi anladığınızı düşünüyorum ve Mamak da berbat yer. Mamak da detaylı arama yapılsa kim bilir kaç silah çıkar ya da araması, yakalama kararı olan kaç kişi çıkar...
Baştan beri dediğinizi anlamıştım fakat bunu Türkiye gibi bir yerde hayata dökmenin zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum...
- Makaleler
- 23
Belirli zeka testleri ve ruh hastaliginin olmadigi tibben kanitlanmis kisilerin bireysel silahlanmasina izin verilebilir. Tabii yine de boyle birinin keyfe keder birinin kafasini yarmayacaginin garantisini kimse vadedemez.
@gorko, herkesin kendisini koruyabilme hakkı kesinlikle olmalı. Cezalar caydırıcı olduğu sürece kimse kolay kolay suç işlemeye cesaret edemez. Örneğin ABD, ABD'de hapse girmemek için intihar edenler var. Hapse girseler, rahat etmeyeceklerini ve eziyet göreceklerini biliyorlar. O yaşamı göze almak istemiyorlar. Ruhi Çenet'in bir videosunu paylaşayım sizinle.
El Salvador Latin Amerika'nın en tehlikeli ülkelerinden birisiydi. Oranın devlet başkanı, kapsamlı bir tutuklama yaptı ve suç oranını ciddi anlamda düşürdü. Hapisteki mahkumlara, gerekirse bir lokma ekmek bile vermeyeceğini söyledi. Tüm çete üyelerini, zor koşullarda hapis hayatına itti ve suç oranları ciddi anlamda düştü. Hatta yaşanabilir Latin Amerika ülkesi de oldu diyebiliriz.![]()
Onu da bu yorumumda anlattım. Bu yorumuma bakabilirsiniz. El Salvador bile başardıysa Türkiye neden başaramasın? El Salvador, çeteleşmenin ve suç oranlarının en yüksek olduğu yerdi.
İnsanın kendisini savunma hakkıdır.Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, herkesin düşüncesini merak ettim.
Türkiye'de mantıklı bir iş değil gibi.