İçlerinden en iyisi Canga. Diğerleri olmasa da olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Hepsi leş. Ülker çikolata yapamıyor zaten. Türkiye'de her yerde bulabileceğiniz en iyi çikolata tartışmasız tadelle'dir. Harici Belçika, Almanya ve Bulgaristan çikolatalarını çok seviyorum.
- Makaleler
- 1
Torku'da güzel şeyler üretiyor.Hepsi leş. Ülker çikolata yapamıyor zaten. Türkiye'de her yerde bulabileceğiniz en iyi çikolata tartışmasız tadelle'dir. Harici Belçika, Almanya ve Bulgaristan çikolatalarını çok seviyorum.
Karam'ı elerdim. Bazen Ülker Çikolatalı Gofret'i ucuz olduğundan alıyorum. Karam ise hem pahalı hem de tadı aşırı iyi değil. Tat olarak bitter çikolataya da benzemiyor. Ülker'in buna rakip olarak çıkardığı Ülker Çikolatalı Gofret Extra Bitter daha güzel.
Ülker Çikolatalı Gofret çok sade, iyi bir tat bırakmıyor. Ondan vazgeçilebilir.
Sıralamam: Karam = Browni > Canga > Ülker Çikolatalı Gofret.
Aslında Karam'ın Günün Hazzı çikolatasının tadı normalinden daha güzel, yine de Ahenk daha iyi.
Browni zaten bir klasiktir, vazgeçilmez. Canga da güzel bir çikolata.
Aslında Karam'ın Günün Hazzı çikolatasının tadı normalinden daha güzel, yine de Ahenk daha iyi.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Şu 4'ünden herhangi birini verseniz düşünmeden tek lokmada gömerim.
Hadi, illa birini eleyeceksem de Canga olurdu. Yemesi diğerlerinden daha zor.
- Makaleler
- 1
Hocam hiç Wapps denedin mi?Ülker Çikolatalı Gofret çok sade, iyi bir tat bırakmıyor. Ondan vazgeçilebilir.
Hayır, ilk defa sizden duydum.