Evet, düz titreşimi ben de sevmem ama haptic feedback cidden ayrı bir deneyim, titreşim gibi rahatsız etmiyor.Ben kullandığım bütün kollarda titreşimi kapatıyorum. Çok rahatsız eden bir özellik. Hareket kontrolü ancak Nintendo gibi 50 gramlık kol yapıp küçük yaparsanız iş yapar. Yoksa 500 gramlık kolu sağ sola üçüncü sallayışınızda ya eliniz ağrır ya kolunuz yorulmaya başlar, tutuşunuz da bilekleri belli bir şekilde tutmaya yöneltiyor ki o ağrının en büyük sebebi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Gereği yok. Basınca gitsin araba, istediğim başka bir şey yok. Ben tam basamıyorum diye sinirlenip kırarım, çok kılımdır öyle şeylere.Evet, düz titreşimi ben de sevmem ama haptic feedback cidden ayrı bir deneyim, titreşim gibi rahatsız etmiyor.
erdym
Üstün
Gereği yok. Basınca gitsin araba, istediğim başka bir şey yok. Ben tam basamıyorum diye sinirlenip kırarım, çok kılımdır öyle şeylere.
Hocam o özellik zaten Xbox'da var adı hassas tetik diye geçiyor galiba. Ama PS5'teki daha gelişmişti sanırım basıncına göre tepki ve sertlik ayarlayabiliyordun.
- Makaleler
- 1
PlayStation'daki oyunlar yavas yavas PC'ye geliyor, exclusive devri bitti. Ama adaptic trigger gibi ozellikler hala PlayStation'u gozumde bir numara yapiyor. Yarin bütçe verilse git al denilse Xbox alirim, cunku oyun alacak param yok. Ama PlayStation'u daha cok begeniyorum.
- Makaleler
- 4
Xbox'da varsa kapatırdım direkt. Var olan yayın dışında ayrıca bir tepki istemezdim. Hatta sinir ederdi beni. Daha sert basıp iyice kırardım herhalde. Kırılmasa bile masaya vura vura kırardım.Hocam o özellik zaten Xbox'da var adı hassas tetik diye geçiyor galiba. Ama PS5'teki daha gelişmişti sanırım basıncına göre tepki ve sertlik ayarlayabiliyordun.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Fakirler değil de, Aynı oyuna gereksiz yere daha fazla vermek istemeyenler yani daha ucuz alternatifi varken daha pahalısını almak istemeyenler Xbox'ı seçer.Xbox'ı fakirler seçer maalesef. Buna ben de Dahilim. Tabii ki PS5.
Aynı oyuna neden daha fazla ödesin ki?
erdym
Üstün
PlayStation'daki oyunlar yavas yavas PC'ye geliyor, exclusive devri bitti. Ama adaptic trigger gibi ozellikler hala PlayStation'u gozumde bir numara yapiyor. Yarin bütçe verilse git al denilse Xbox alirim, cunku oyun alacak param yok. Ama PlayStation'u daha cok begeniyorum.
Hocam öyle aman aman da kapandığı yok aslında. 2 yılda bir bilgisayara zamanı geçmiş oyun gönderiyorlar muhtemelen yeni oyun 2026'da falan verecekler. En son bildiğim kadarıyla 2024'de Horizon geldi.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Hocam öyle aman aman da kapandığı yok aslında. 2 yılda bir bilgisayara zamanı geçmiş oyun gönderiyorlar muhtemelen yeni oyun 2026'da falan verecekler. En son bildiğim kadarıyla 2024'de Horizon geldi.
Sonucta bir yere kacmiyor. Bundan birkaç sene oncesine kadar PS disinda bulamiyordun. PS yoksa izlemek zorundaydin.
erdym
Üstün
Sonucta bir yere kacmiyor. Bundan birkaç sene oncesine kadar PS disinda bulamiyordun. PS yoksa izlemek zorundaydin.
Bence bunlar oyun çıkarana kadar zaten PS5 emülatörleri gibi şeyler daha da gelişir günümüzde teknoloji her yıl değil her ay ilerliyor neredeyse. Tabii yine Türkiye'de öyle bir emülasyonu açabilecek sistemler sınırlı o sistemi alanın konsol alacak parasıda vardır
Eski bir Xbox kullanıcısı olarak benim de tercihim PS5 Slim Disc Edition oldu. Farklı bir açıdan bakılırsa da Xbox için kendine özgü oyun yok. PC için de çıkıyor. Elinde PC olmayanlar için Xbox konsol alternatif olabilir. Benim büyük oğlan da Spiderman 2 oynamak istiyordu. Onun için de iyi oldu. Bizler de arada FC24 falan atıyoruz işte.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-