Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 23 Kasım 2025 #11 Şişman Adam dedi: @Barış müşteri hizmetleri olarak sana bağlanabilmek için hangi tuşa basıyorduk kardeşim (!) Genişletmek için tıkla... Aslında son görseldeki söylemleri için şahsım adına dava açmam güzel olur muş, bir ara oturup konuşmak lazım seninle bunu
Şişman Adam dedi: @Barış müşteri hizmetleri olarak sana bağlanabilmek için hangi tuşa basıyorduk kardeşim (!) Genişletmek için tıkla... Aslında son görseldeki söylemleri için şahsım adına dava açmam güzel olur muş, bir ara oturup konuşmak lazım seninle bunu
Pcbilgilisi Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 649 Çözümler 7 Beğeniler 863 Yer Sinop 23 Kasım 2025 #12 Barış dedi: Garip garip insanlar ile uğraşıyoruz derken ciddiydik. Açtığı konunun içeriği şu şekilde: Daha sonra bilet açıp neden silindiğini sordu. Bileti paylaşayım, ibret olsun: Eki Görüntüle 204568 Başka bir biletindeki kendisinin üslubunu da paylaşayım: Eki Görüntüle 204570 Genişletmek için tıkla... Forumları böyle garip insanlar bozuyor. Herkes forum kültürüne aşina da olamıyor. Biraz kültür lazım bence insanlara. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
Barış dedi: Garip garip insanlar ile uğraşıyoruz derken ciddiydik. Açtığı konunun içeriği şu şekilde: Daha sonra bilet açıp neden silindiğini sordu. Bileti paylaşayım, ibret olsun: Eki Görüntüle 204568 Başka bir biletindeki kendisinin üslubunu da paylaşayım: Eki Görüntüle 204570 Genişletmek için tıkla... Forumları böyle garip insanlar bozuyor. Herkes forum kültürüne aşina da olamıyor. Biraz kültür lazım bence insanlara.
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 23 Kasım 2025 #13 Barış dedi: Garip garip insanlar ile uğraşıyoruz derken ciddiydik. Açtığı konunun içeriği şu şekilde: Daha sonra bilet açıp neden silindiğini sordu. Bileti paylaşayım, ibret olsun: Eki Görüntüle 204568 Başka bir biletindeki kendisinin üslubunu da paylaşayım: Eki Görüntüle 204570 Genişletmek için tıkla... Son mesaj patlattı.
Barış dedi: Garip garip insanlar ile uğraşıyoruz derken ciddiydik. Açtığı konunun içeriği şu şekilde: Daha sonra bilet açıp neden silindiğini sordu. Bileti paylaşayım, ibret olsun: Eki Görüntüle 204568 Başka bir biletindeki kendisinin üslubunu da paylaşayım: Eki Görüntüle 204570 Genişletmek için tıkla... Son mesaj patlattı.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 23 Kasım 2025 #14 Atamyolundayız dedi: Elemanın yanındaki Milli Eğitim Bakanı degil mi? Benim mi gözüm bozuldu Genişletmek için tıkla... K-Pop idolünü koymuş, sanırım arkasında da çarpı şeklinde Yusuf Tekin var. Değişik bir psikoloji. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
Atamyolundayız dedi: Elemanın yanındaki Milli Eğitim Bakanı degil mi? Benim mi gözüm bozuldu Genişletmek için tıkla... K-Pop idolünü koymuş, sanırım arkasında da çarpı şeklinde Yusuf Tekin var. Değişik bir psikoloji.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 23 Kasım 2025 #15 Barış dedi: Garip garip insanlar ile uğraşıyoruz derken ciddiydik. Açtığı konunun içeriği şu şekilde: Daha sonra bilet açıp neden silindiğini sordu. Bileti paylaşayım, ibret olsun: Eki Görüntüle 204568 Başka bir biletindeki kendisinin üslubunu da paylaşayım: Eki Görüntüle 204570 Genişletmek için tıkla... Sen de aranmissin ama Neden uzatiyorsun ki konusmayi? Bu arada nereden bulmus burayi, ilginc. Bence yine Recep Baltaş'in ayagini kaydirmaya calisiyorlarmis gibi geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
Barış dedi: Garip garip insanlar ile uğraşıyoruz derken ciddiydik. Açtığı konunun içeriği şu şekilde: Daha sonra bilet açıp neden silindiğini sordu. Bileti paylaşayım, ibret olsun: Eki Görüntüle 204568 Başka bir biletindeki kendisinin üslubunu da paylaşayım: Eki Görüntüle 204570 Genişletmek için tıkla... Sen de aranmissin ama Neden uzatiyorsun ki konusmayi? Bu arada nereden bulmus burayi, ilginc. Bence yine Recep Baltaş'in ayagini kaydirmaya calisiyorlarmis gibi geliyor.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 23 Kasım 2025 #16 Bunu duyduğuma üzüldüm.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 23 Kasım 2025 #17 Techolay mode- müşteri hizmetlerine hoş geldiniz. Üye raporlamak için 1, mesaj raporlamak için 2, destek kaydı oluşturmak için 3, müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorsanız lütfen bekleyiniz. Müşteri hizmetleri ne abi ya! Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
Techolay mode- müşteri hizmetlerine hoş geldiniz. Üye raporlamak için 1, mesaj raporlamak için 2, destek kaydı oluşturmak için 3, müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorsanız lütfen bekleyiniz. Müşteri hizmetleri ne abi ya!
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.048 Yer Ankara 23 Kasım 2025 #18 Barış dedi: Aslında son görseldeki söylemleri için şahsım adına dava açmam güzel olur muş, bir ara oturup konuşmak lazım seninle bunu Genişletmek için tıkla... Avukatın iyi merak etme, çözeriz.
Barış dedi: Aslında son görseldeki söylemleri için şahsım adına dava açmam güzel olur muş, bir ara oturup konuşmak lazım seninle bunu Genişletmek için tıkla... Avukatın iyi merak etme, çözeriz.
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 476 Çözümler 2 Beğeniler 298 23 Kasım 2025 #19 Güvence verilmesini talep ediyormuş hocam.
A Atamyolundayız Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 155 Beğeniler 95 23 Kasım 2025 #20 Oltran dedi: K-Pop idolünü koymuş, sanırım arkasında da çarpı şeklinde Yusuf tekin var. Değişik bir psikoloji, bir felsefe, idiotloji. İdiot, idiot, idiotloji. Genişletmek için tıkla... Yusuf Tekin: Ben ne alaka kardeşim demesini bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
Oltran dedi: K-Pop idolünü koymuş, sanırım arkasında da çarpı şeklinde Yusuf tekin var. Değişik bir psikoloji, bir felsefe, idiotloji. İdiot, idiot, idiotloji. Genişletmek için tıkla... Yusuf Tekin: Ben ne alaka kardeşim demesini bekliyorum