Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf Tekin: Ben ne alaka kardeşim demesini bekliyorum![]()
Bu alaka
Yani ben idiotloji derken bunu atmıştım, güzel şarkıdır.
(Çok alakasız mesaj oldu benimkisi ama ali desidero.)
- Makaleler
- 62
Syntax
Üstün
Bu kullanıcı hakkında önceden yazılmıştı diye hatırlıyorum.
@Barış, müşteri hizmetleri telefonundaki bekleme müziğini değiştirin. (!)
Reddedilen konulara gelen itirazların geldiği son nokta bu herhalde.üstü gelmez. Arkadaş ilk kez forum kullanıyor galiba. Şikayetinde %100 haksız olduğu apaçık ortada. Burayı belediyenin destek merkezi zannetti herhalde.
Forumda müşteri hizmeti diye bir şey olduğunu ilk defa duydum. Resmen moderasyon demeyi de mi bilmiyor sanırım.
Buraya üye oldun, kurallara uymak zorundasın. Çünkü üye olurken şartlarını kabul ediyorsun.
- Makaleler
- 20
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı koyma planım var, hem böylelikle telefon kulağında kalır hareket edemezler.@Barış, müşteri hizmetleri telefonundaki bekleme müziğini değiştirin. (!)
Açtığı biletlerden az çok belli oluyordur ne kadar kafa açabileceği:Forumda müşteri hizmeti diye bir şey olduğunu ilk defa duydum. Resmen moderasyon demeyi de mi bilmiyor sanırım.
Buraya üye oldun, kurallara uymak zorundasın. Çünkü üye olurken şartlarını kabul ediyorsun.
Ki muhtemelen Şikayetvar şikayetini de ablasının veya annesinin hesabından vs. yaptı.
NASIL TECHOLAY YETKİLİSİ OLACAĞIM (Bağırma, hitabet)Saygı duruşu ve İstiklal Marşı koyma planım var, hem böylelikle telefon kulağında kalır hareket edemezler.
Açtığı biletlerden az çok belli oluyordur ne kadar kafa açabileceği:
Eki Görüntüle 204581
Ki muhtemelen Şikayetvar şikayetini de ablasının annesinin hesabından vs. yaptı.
- Makaleler
- 62
Açtığı biletlerden ve Şikayetvar sitesindeki profil resminden arkadaşın 12 yaşında olduğu belli oluyor. Instagram'da girdiği 15 kişilik Blackpink roleplay grubu sarmayınca burayı bulmuş sanırım. Burayı da öyle bir yer sanmış. Nasıl bulduğunu düşünmek bile garip. Akıl almıyor gibi bir şey. Techolay günlüklerine eklenmesi gereken bir konu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı koyma planım var, hem böylelikle telefon kulağında kalır hareket edemezler.
Açtığı biletlerden az çok belli oluyordur ne kadar kafa açabileceği:
Eki Görüntüle 204581
Ki muhtemelen Şikayetvar şikayetini de ablasının veya annesinin hesabından vs. yaptı.