Detaylar
Kim cevapladı?3. Taraf bir site ancak etkisi onemli oldugu icin firmalar goz ardi edemiyor.Başlıkta tam anlatamadım ama Şikayetvar sitesinde yazılan şikayete geri dönüyor firmalar. Dönmeleri zorunlu mu? Yoksa 3. Taraf bir site mi?
Dönmeleri zorunlu değil ancak markanın adına zarar vermiş olurlar.
Bazı şirketler umursuyor hocam. Gelen şikayetlerin hepsini çözmeye çalışan şirketler görmüştüm.
Bazı şirketler umursuyor hocam. Gelen şikayetlerin hepsini çözmeye çalışan şirketler görmüştüm.
Satış sonrası desteğin ne biçimde gösterildiğini şikayetvar'dan anlayabilirsin. Çok iyi bir site bence. Yazdığım şikayetime gecenin 5'inde döndülerBaşlıkta tam anlatamadım ama Şikayetvar sitesinde yazılan şikayete geri dönüyor firmalar. Dönmeleri zorunlu mu? Yoksa 3. Taraf bir site mi?
Başlıkta tam anlatamadım ama Şikayetvar sitesinde yazılan şikayete geri dönüyor firmalar. Dönmeleri zorunlu mu? Yoksa 3. taraf bir site mi?
Ediyor , bazen firmadan alamadığım cevabı Şikayetvar sitesinde şikayet yazınca alabiliyorum
Şikayet var'ın bir yasal bağlılığı yok. Fakat site çok hit aldığı için ve index sayısı çok yüksek olduğu için google'da siten aratıldığında en üstte çıkacak. Oradaki şikayetler çok önem taşıyor Apple gibi dev bir firma değilsen.
Şirketler için etkili olabilse de kamu kurum ve kuruluşları için Şikaytetvar'a yazılanlar önemli değil. Şirketler yanıtlamak zorunda değil, sadece Şikayetvar puanını düşürür.Başlıkta tam anlatamadım ama Şikayetvar sitesinde yazılan şikayete geri dönüyor firmalar. Dönmeleri zorunlu mu? Yoksa 3. Taraf bir site mi?