serbest

Yetkin
Makaleler
1
Başlıkta tam anlatamadım ama Şikayetvar sitesinde yazılan şikayete geri dönüyor firmalar. Dönmeleri zorunlu mu? Yoksa 3. Taraf bir site mi?

Firmanın inceleme skoruna dahil ediliyor diye biliyorum. Keza kimse firmasının düşük puanlı kötü bir firma olmak istemez. Ha tabi firmanın umurunda olmaz o ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta tam anlatamadım ama Şikayetvar sitesinde yazılan şikayete geri dönüyor firmalar. Dönmeleri zorunlu mu? Yoksa 3. Taraf bir site mi?
Satış sonrası desteğin ne biçimde gösterildiğini şikayetvar'dan anlayabilirsin. Çok iyi bir site bence. Yazdığım şikayetime gecenin 5'inde döndüler :). Ama her şirket aynı değil.

Şikayet var'ın bir yasal bağlılığı yok. Fakat site çok hit aldığı için ve index sayısı çok yüksek olduğu için google'da siten aratıldığında en üstte çıkacak. Oradaki şikayetler çok önem taşıyor Apple gibi dev bir firma değilsen.

Şirketler için etkili olabilse de kamu kurum ve kuruluşları için Şikaytetvar'a yazılanlar önemli değil. Şirketler yanıtlamak zorunda değil, sadece Şikayetvar puanını düşürür.