Merhaba, yeni bir router aldım ve OpenWrt kurmayı bilmiyordum. Forumdan @NYTMARE hocam sağ olsun bağlandı, kurulumunu yaptı. Kurulum sırasında tüm bilgilerime erişimi oldu; tabii ki kötü bir şey yapacağından değil, tamamen güvenlik açısından soruyorum. PPPoE şifreme ve kullanıcı adıma genel olarak erişim sağladı. Bu durum bir güvenlik sorunu oluşturur mu? Hakkımda dava falan açılır mı? Herhangi bir suç işlenirse sonuçta bu kimlik benim adıma kayıtlı, sorumlu ben mi tutulurum?
Bunları değiştirmenin bir yöntemi var mıdır? @NYTMARE hocam, öncelikle ellerinize sağlık, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız, endişem tamamen güvenlik amaçlıdır. Daha önce internetle ilgili konularda, Wi-Fi paylaştığım bir komşum yüzünden 2–3 davaya çıkmıştım; bu yüzden tedirginim.
Bunları değiştirmenin bir yöntemi var mıdır? @NYTMARE hocam, öncelikle ellerinize sağlık, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız, endişem tamamen güvenlik amaçlıdır. Daha önce internetle ilgili konularda, Wi-Fi paylaştığım bir komşum yüzünden 2–3 davaya çıkmıştım; bu yüzden tedirginim.