Arkadaşlar bisikletin iç lastiği iğne deliği kadar delinmiş. Üstüne evden bulduğum bir kumaş gibi bir şey ile kapattım fakat yine etrafından kaçak oluyor. Bunun üstüne koli bandı yapsam zarar görür mü? Ve işe yarar mı? Başka ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Bisiklet iç lastik yamaları var. Oraya zımpara yapıştırıcı sonra yamayı yapıştırıyorlar. Dediğiniz çözüm olmaz.Arkadaşlar bisikletin iç lastiği iğne deliği kadar delinmiş. Üstüne evden bulduğum bir kumaş gibi bir şey ile kapattım fakat yine etrafından kaçak oluyor. Bunun üstüne koli bandı yapsam zarar görür mü? Ve işe yarar mı? Başka ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 142259
veya
Bisiklet iç lastik yamaları var. Oraya zımpara yapıştırıcı sonra yamayı yapıştırıyorlar. Dediğiniz çözüm olmaz.
Veya
Tek çözüm bu herhalde. 3 gün beklememek için bu yönteme başvurdum ama sonuç vermedi. Alacağız gibi görünüyor.
En dayanıklısı bu koli bandı vesaire iş görmez yanlardan hava kacırır.Tek çözüm bu herhalde. 3 gün beklememek için bu yönteme başvurdum ama sonuç vermedi. Alacağız gibi görünüyor.
Bugün ge
Zdimde hiçbir yerde bulamadım bee.
En dayanıklısı bu koli bandı vesaire iş görmez yanlardan hava kacırır.
Zdimde hiçbir yerde bulamadım bee.
@serbest, Dediğim yerden alın. Şehrinizde Decathlon varsa orada vardır, yoksa da bisikletçilerden bulabilirsiniz.
Meciidiyeköyde Decathlon var allırım oradan.