- Makaleler
- 13
Güzelmiş de o ne ya öyle. Direksiyonu, freni tutmak için eğiliyor musun?
Güzelmiş de o ne ya öyle. Direksiyonu, freni tutmak için eğiliyor musun?
Evet hocam, çünkü bu esasında bir aero TT bisikleti.Güzelmiş de o ne ya öyle. Direksiyonu, freni tutmak için eğiliyor musun?
Kardeş sen ne yaptın öyle ya.. 3-4 gün önce 22KM sürdüm ve resmen canım çıktı. Sen ne yaptın öyle...
Yani aslında direkt şehir olarak kıyaslamamalıyız. Bakın irtifa kazanımı 448 metre diyor. O benim tam dikey olarak yükseldiğim tüm rampaların toplamı. Siz 22 km sürer 500m irtifa kazanımı yaparsınız ben 90 km sürer 500m irtifa kazanımı yaparım, aynı tırmanışı yapmış oluruz. Sadece sizinkinin eğim ortalaması daha yüksek olur. O zaman size en yüksek ortalama eğimli sürüşümü atayım bir de.Kardeş sen ne yaptın öyle ya.. 3-4 gün önce 22KM sürdüm ve resmen canım çıktı. Sen ne yaptın öyle...
Tabii İstanbul değil orası, onun da avantajı vardır.
Strava uygulamasını tavsiye ediyor musunuz? Samsung Health ile beraber çalışır mı?Yani aslında direkt şehir olarak kıyaslamamalıyız. Bakın irtifa kazanımı 448 metre diyor. O benim tam dikey olarak yükseldiğim tüm rampaların toplamı. Siz 22 km sürer 500m irtifa kazanımı yaparsınız ben 90 km sürer 500m irtifa kazanımı yaparım, aynı tırmanışı yapmış oluruz. Sadece sizinkinin eğim ortalaması daha yüksek olur. O zaman size en yüksek ortalama eğimli sürüşümü atayım bir de.
Eki Görüntüle 277654
Bakın 500m tırmanmışım sadece 30 kmde.
Eki Görüntüle 277655
Bunda da 500m tırmanmışım ama 90 kmde. Yani üstteki sürüşün km başına tırmanma oranı bunun 3 katı.
30 kmlik rotanın profilinde 90 km sürseydim yaklaşık olarak 1500m irtifa kazanımı ve 90 kmlik bir rota olurdu. Bu da ciddi bir tırmanış antrenmanı rotası sayılır.
Strava'yı kesinlikle tavsiye ediyorum, kullanırsanız takipleşelim deStrava uygulamasını tavsiye ediyor musunuz? Samsung Health ile beraber çalışır mı?