1923_mirac

Uzman
Merhaba, internetten mini kondisyon bisikleti (fotoğrafını ekledim) satın aldım. Günde 70-80 dakika boyunca (100 RPM) pedal çevirerek baldırlarımı zayıflatmam mümkün müdür? Eğer mümkünse ne kadar sürer acaba? Ayrıca kilo fazlam yok ancak sadece baldırlarım çok hafif kalın gibi hissediyorum.

images.webp

Yanıtınız için teşekkür ederim, vücut kitle endeksim normal aralıkta ancak baldırlarımda çok hafif yağ olduğunu hissediyorum. Bilmediğim için soruyorum, kas gelişiminden önce yağ yakılmaz mı o bölgede?

Aslında bu soruyu çok duyuyorum. Yanıt hayır. Önce sonra diye bir şey yok. Aynı anda gerçekleşir. Bir taraf hipertrofiye olurken diğer taraftan yağ yanar. Ayrıca nereyi çalıştırırsan oradaki yağ yanar diye bir genelleme de yok.

Merhaba, internetten mini kondisyon bisikleti (fotoğrafını ekledim) satın aldım. Günde 70-80 dakika boyunca (100 RPM) pedal çevirerek baldırlarımı zayıflatmam mümkün müdür? Eğer mümkünse ne kadar sürer acaba? Ayrıca kilo fazlam yok ancak sadece baldırlarım çok hafif kalın gibi hissediyorum.

Eki Görüntüle 169550

Güzel bir beslenme ile tempolu yürüyüşü oturtabilirsen 1 ayda bence daha etkili olur baldırlar için.

Şöyle direkt etki etmez ancak iyi de beslenirsen genel yağ yakımıyla orayı da yakarsın ayrıca kas da kazanabilirsin. Yani al pedalı hatta imkan varsa normal bisiklet al kondisyonun da iyileşir.