Bitfenix Cube 360mm sıvı soğutma için sıvı değiştirme nasıl yapılır?

EfsaneT

Uzman
Öncelikle herkese merhaba. Elimde Bitfenix Cube 360mm sıvı soğutma mevcut. Kutusundan yanında bir şişe sıvı çıktı. Bu sıvıyla soğutucunun içindeki sıvıyı değiştirebilir miyim? Değiştirebilirsem bunu nasıl yapabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2DK'ya gelin nasıl dolacağı hakkında fikir sahibi olursunuz.
teşekkür ederim ben soğutucuyu alalı 2 seneyi geçti şuanda 7800x3d işlemci ile kullanıyorum fakat sıcaklık sorunu yaşıyorum bu sürede içindeki sıvı eskimiş olabilir mi yani sıvıyı değiştirsem bi fark yaratır mı ayrıca içine şırıngayla mı sıvıyı eklemem gerekiyor ?

Hocam, sıvı genellik kolay kolay bitmez. Macun kurumuştur, ilk önce macunu değiştirin.

Hocam, sıvı genellik kolay kolay bitmez. Macun kurumuştur, ilk önce macunu değiştirin.
macun değiştirdim sırasıyla mx4 mx6 thermal grizzly pembe olan şuanda sürülü olan mx6 2 ay olmuştur süreli en fazla macundan oldugunu sanmıyorum pompa da çalışıyor ses falan da yok

Aynı sorun bende de var. Sıvısıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Direkt soğutucu iyi değil diye düşünüyorum. İlk zamanlarda güzel performans veriyor fakat sonra fos. Ben de 7500F ile kullanıyorum kış şartlarında 74-80 arası, yazın 80-90 arası. TG Kyrno, C2, MX-6 kullandım.

90 görmediği veya frekans kısıp drop yemediği sürece problem yok.

frekans kısıyor 5050 de çalışıyor normalde 4850 ye düşüyor peki önerebileceğin hava veya sıvı soğutucu var mı bu işlemci için benim baktığım 1 hava soğutucu 1 de sıvı soğutucu var bakabilir misin iyi mi bunlar ?

1- https://www.akakce.com/islemci-sogu...w-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,930255921.html

2- https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...utucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#cr_qna

2 ürün de iyi. İstediğini alabilirsin. Sıvı ile hava arasında 2 kat fiyat fark var. 3-4 derece fazla olması rahatsız etmezse hava soğutucu alabilirsin.

Mevcut ürünün garantisi dolmadıysa garantiye yollayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…