SHERLOCKED 106

Bilgin
İçindeki PSU A tier.

İçindeki PSU A tier.

Şu kasanın PSU'suz stok hali yok mu?

A tier olmasına çok takılmayın. Ocypus, antec, BitFenix, Frisby gibi markaların güç kaynağı ve kasalarını denedik. A - B - C tier sınıfı olarak sorun yaşamadık, sadece ekran kartı güç girişi gibi dikkat edilmesi birkaç durum var. Gamepower kasa ve güç kaynakları hariç tabii, güç kaynakları çok stabil değil, sistem ara sıra voltaj dengesizliği yüzünden göz kırpıyor.

Şu kasanın PSU'suz stok hali yok mu?

Olsa bile 4.500 TL'den aşağı bulamazsın. Güç kaynağı ile alman daha mantıklı. Güç kaynağını satışa koyarsın.

Olsa bile 4.500 TL'den aşağı bulamazsın. Güç kaynağı ile alman daha mantıklı. Güç kaynağını satışa koyarsın.
Kasa iyi, boyut iyi biraz değişiklik yaparak harika bir kasa haline getirilebilir. PSU olduğu için almam mesela. Bende 2 tane var zaten. (Birini kıtladım.)

Siparişimi iptal ettiler az önce. Daha önce Hepsiburada üzerinden yaklaşık 7.300 TL fiyattan satın aldığım sonmuş. Kendi sitelerinde 6.500 TL fiyat görünce bir daha satın almıştım.

@Şişman Adam hocam yine dolandırıldık.

Son düzenleme:
Siparişimi iptal ettiler az önce. Daha önce hepsiburada üzerinden 7300~ TL fiyattan satın aldığım sonmuş. Kendi sitelerinde 6500~ TL fiyat görünce bir daha satın almıştım.

@Şişman Adam Hocam yine dolandırıldık.
Sizin THH "fiyat etiketi" kavramını yanlış yorumluyordu diye hatırlıyorum. Şansınızı denemek isterseniz siz bilirsiniz. :)

Database'i hazirlarken Bitfenix kasa+PSU bundle'larını hallederken kahroldum...
Dijital, afilli mafilli kasalara gidip BPAB (en iyi ihtimalle ATX 3.1 olan) kullanmışlardı. Bari aralara BFG 850 koyun da ağzımız tatlansın dedim.
Bitfenix bundle'larindaki en iyi seçenek bu maalesef. Hazır sistemlerde denk gelirse de iyi.