fortunee 125

Üstün
TLOU P1, Left Behind ve P2. Tomb Raider serisi, 007: First Light, Hitman serisi, Dying Light oynadım; bir yerden sonra çok sıktı. The Witcher serisi sarmadı. RDR2 çok yavaş geldi, sarmadı. Bilinenleri yazdım, biraz daha var da şu an aklıma gelmedi.

Anlayacağınız üzere bol aksiyon seviyorum. TLOU hikayesi fazla iyiydi; aksiyon fazla olmasa bile çok sardı. Zombi teması çekmişti beni içine. RDR2 de öyle olmadı veya Witcher'da.

Uncharted oynamalı mıyım? TLOU'dan sonra Türkçe dublajdan devam etmek istiyorum. TR dublaj diye biliyorum.

TLOU P1, Left Behind ve P2. Tomb Raider serisi, 007: First Light, Hitman serisi, Dying Light oynadım; bir yerden sonra çok sıktı. The Witcher serisi sarmadı. RDR2 çok yavaş geldi, sarmadı. Bilinenleri yazdım, biraz daha var da şu an aklıma gelmedi.

Anlayacağınız üzere bol aksiyon seviyorum. TLOU hikayesi fazla iyiydi; aksiyon fazla olmasa bile çok sardı. Zombi teması çekmişti beni içine. RDR2 de öyle olmadı veya Witcher'da.

Uncharted oynamalı mıyım? TLOU'dan sonra Türkçe dublajdan devam etmek istiyorum. TR dublaj diye biliyorum.
Benim gibi delilik yapıp tüm AC oyunlarını kronolojik sıraya göre oynayabilirsin (hikayesel bir bağlam olmuyor, haberin olsun)

Ghost of tsushima bakın derim

Uncarted oynamalısın.
RDR2'ye biraz sabredip bitirmelisin, Chapter 3 sonlarına doğru açılır. 6-7 kere baştan başlayıp, sıkılıp yarım bırakan biri olarak söylüyorum.
Ayrıca listede God of War göremedim büyük eksiklik.
Bir de RE 2-3-4

Herkes kendi sevdiğini yazmışta, oynadığın oyunlara benzer senin seveceğin tarzda Uncharted var.

Ardından Days Gone ve Alan Wake bakabilirsin. (Days Gone başyapıt değil ama türü seviyorsun belli ki, akar.)