Toplam 1000TL falan getir yemek hediye çekim oldu. 200TL hediye çekini 75TL'ye satan güvenilir birini de buldum. Bu kodlar zaman aşımına uğrayana kadar her gün güzel bir ziyafet çekeceğim demek.
Yemeksepetinde 220 TL yemek için ilk sipariş taktiği de var. Bu kadar dert etmeyin.

Güzel fırsat. Bitlo hesabı mail adreslerine T.C. son 2 hanesi ve doğum tarihi ile birlikte "hesabımı kapatmak istiyorum" mesajı ile bir mail atarsanız hesabınız kapanır fakat sadece giriş yapabilirsiniz. Hesap silinmez. Alış-satış işlemleri durdurulur.

Taktik derken ailedekiler için yeni hesaplar açmak mı yoksa başka bir şey mi?

Yeni hesap açsanız da aynı cihazdan sipariş verdiğiniz için hesap boşa gidecektir. İllegal olduğunu düşündüğüm için pek yazamıyorum fakat 50 TL ücret ile 220 TL yemeği 120 TL'ye sipariş geçen arkadaşlarım var. Ticareti var bunun. Ama Getir Yemek gayet iyi oldu güzel bir kampanya. Tabii burada ürün biziz.

Direkt veriyor mu bu? İndirdim, üye oldum ancak kampanya koşulları arasında ''minimum 100 TL tutarında yatırım yapılması gerekmektedir'' diye ibare var.

Edit: Yatırıma gerek yok, direkt veriyormuş.
Hocam bende olmadı, kodunuz oluşturulamadı hatası veriyor. Siz ne yaptınız?

Yaşadığımız yerinde mi bilgilerini gireceğiz? Barkod falan diyor.

Ben getir uygulamasında kodu kullandım hiçbir şey olmadı şimdi de kod kullanılmış diyor. Müşteri hizmetleriyle konuşuyorum şu an. Şans