E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #1 BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim.
BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 30 Kasım 2024 #11 Enes_14 dedi: Açık hocam Fast boot ama BIOS'a nasıl gireceğim? Direk pili çıkartıp resetlesem güncelledim sürüm silinir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen power loss sonrası normal boot çalışıyor, fişi çekip gücünü boşaltıp deneyin olmazsa pili çıkarın. Enes_14 dedi: güncelledim sürüm silinirmi acaba Genişletmek için tıkla... Öyle bir ihtimal yok. Artı 0 Eksi
Enes_14 dedi: Açık hocam Fast boot ama BIOS'a nasıl gireceğim? Direk pili çıkartıp resetlesem güncelledim sürüm silinir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen power loss sonrası normal boot çalışıyor, fişi çekip gücünü boşaltıp deneyin olmazsa pili çıkarın. Enes_14 dedi: güncelledim sürüm silinirmi acaba Genişletmek için tıkla... Öyle bir ihtimal yok.
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #12 Jennifer dedi: Muhtemelen Power loss sonrası normal boot çalışıyor, fişi çekip gücünü boşaltıp deneyin olmazsa pili çıkarın. Öyle bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Power'in fişi çektikten sonra aç kapa tuşunu kapatayim mi? Bir de kaç dk bekleteyim. Artı 0 Eksi
Jennifer dedi: Muhtemelen Power loss sonrası normal boot çalışıyor, fişi çekip gücünü boşaltıp deneyin olmazsa pili çıkarın. Öyle bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Power'in fişi çektikten sonra aç kapa tuşunu kapatayim mi? Bir de kaç dk bekleteyim.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #13 BIOS'a girmek için klavye çalışabilir. Del veya F2 ile girebilmeniz lazım. Artı 0 Eksi
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 30 Kasım 2024 #14 Enes_14 dedi: Power'in fişi çektikten sonra aç kapa tuşunu kapatayim mi? Bir de kaç dk bekleteyim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar çalışır vaziyetteyken fişi çekin, böyle durumlarda fallback olarak normal boot'a geçer çoğu BIOS. Artı 0 Eksi
Enes_14 dedi: Power'in fişi çektikten sonra aç kapa tuşunu kapatayim mi? Bir de kaç dk bekleteyim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar çalışır vaziyetteyken fişi çekin, böyle durumlarda fallback olarak normal boot'a geçer çoğu BIOS.
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #15 Recep Baltaş dedi: BIOS'a girmek için klavye çalışabilir. Del veya F2 ile girebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Fast boot açık oldugundan F2 giriş ekranı hiç gelmiyor abi. Açtıgımda direk kilit ekranına atıyor, orada da klavye çalışmıyor zaten. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: BIOS'a girmek için klavye çalışabilir. Del veya F2 ile girebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Fast boot açık oldugundan F2 giriş ekranı hiç gelmiyor abi. Açtıgımda direk kilit ekranına atıyor, orada da klavye çalışmıyor zaten.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #16 O zaman Clear CMOS yapabilirsin: Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #17 Recep Baltaş dedi: O zaman Clear CMOS yapabilirsin: Genişletmek için tıkla... Anakart modelim ASRock B550 Pro4 var mıdır abi benimkinde bu özellik Recep Baltaş dedi: O zaman Clear CMOS yapabilirsin: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim abi. Bunu yaptıktan sonra klavye mouse sorunu düzeldi. Zaten elimde şifre vardı girdim açıldı bilgisayar. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: O zaman Clear CMOS yapabilirsin: Genişletmek için tıkla... Anakart modelim ASRock B550 Pro4 var mıdır abi benimkinde bu özellik Recep Baltaş dedi: O zaman Clear CMOS yapabilirsin: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim abi. Bunu yaptıktan sonra klavye mouse sorunu düzeldi. Zaten elimde şifre vardı girdim açıldı bilgisayar. Herkese yardımları için teşekkür ederim.