Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O zaman Clear CMOS yapabilirsin:
Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ise ekran klavyesine ulaşmayı deneyin.BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim.
Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ise ekran klavyesine ulaşmayı deneyin.
Hocam ekran klavyesi falan yok galiba. BIOS ekranı gibi düşün bunu. Açılırken direk burası geliyor. Şifrem var gireceğim ama giremiyorum klavye çalışmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Jennifer
Üstün
Klavye bağlayın Laptop üzerindeyseniz.
Masaüstü hocam.
- Makaleler
- 7
"Windows + CTRL + O" Tuş kombinasyonuna bastığınız zaman ekran klavyesi açılıyor mu? Düzeltme: Klavya hiç çalışmıyor ise bir klavye edinmelisiniz. Fare ile bunu yapmak pek mümkün değil.
Son düzenleme:
Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir.
Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir
Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir.
Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor. Mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan.
Jennifer
Üstün
Fastboot BIOS üzerinde açıksa kapatmayı deneyin hocam.Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor. Mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan.
Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan
Fastboot BIOS üzerinde açıksa kapatmayı deneyin hocam.
Açık hocam Fast boot ama BIOS'a nasıl gireceğim? Direk pili çıkartıp resetlesem güncelledim sürüm silinir mi acaba?