Detaylar
Kim cevapladı?Vâveylâ
Başarılı
Yeniden başlattınız mı?
evet
Vâveylâ
Başarılı
Elektrik kesintisi sonrası BitLocker ekranında klavyenin çalışmaması USB sürücülerinin yüklenmemesi veya BIOS ayarlaını değiştirmiş olabilir. Çözüm için klavyeyi bilgisayarın arkasındaki USB 2.0 portlarına takmayı dene. Fişi çekip güç tuşuna 30 saniye basılı tutarak statik elektriği boşalt. BIOS’ta “Legacy USB Support” ve “USB Keyboard Support” ayarlarını etkinleştir.
Elektrik kesintisi sonrası BitLocker ekranında klavyenin çalışmaması USB sürücülerinin yüklenmemesi veya BIOS ayarlaını değiştirmiş olabilir. Çözüm için klavyeyi bilgisayarın arkasındaki USB 2.0 portlarına takmayı dene. Fişi çekip güç tuşuna 30 saniye basılı tutarak statik elektriği boşalt. BIOS'ta “legacy USB support” ve “usb keyboard support” ayarlarını etkinleştir.
Hepsini denedim olmadı.
Vâveylâ
Başarılı
BIOS ayarlarında elektrik dalgalanması yüzünden bir hata oluşmuş olabilir. Bilgisayarın fişini çek, kasanın içindeki anakart üzerinde BIOS pili vardır, onu çıkar. 1-2 dakika bekle ve geri tak.
BIOS ayarlarında elektrik dalgalanması yüzünden bir hata oluşmuş olabilir. Bilgisayarın fişini çek, kasanın içindeki anakart üzerinde BIOS pili vardır, onu çıkar. 1-2 dakika bekle ve geri tak.
Bu sorun bende de var neredeyse internette gördüğüm her şeyi denedim. Anakart pilini çıkart tak, yeniden başlat, BIOS vs. en son artık konu açmaktan başka çarem kalmadı.
Vâveylâ
Başarılı
Parçaları söküp en baştan takarak dener misin uzay montaj şekilde.Bu sorun bende de var neredeyse internette gördüğüm her şeyi denedim. Anakart pilini çıkart tak, yeniden başlat, BIOS vs. en son artık konu açmaktan başka çarem kalmadı.