Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlattım. Sonra böyle oldu. Bu arada sorunu çözdüm.Hocam, BIOS ayarlarıyla ilgili bir şey yaptınız mı? TPM açma kapatmak gibi? Dediğiniz ekran gelince SHIFT+F-10 basın. Karşına CMD gelecek. Şu kodları girin;
manage-bde -status
Bu kod hangi diskin şifreli olduğu göreceksiniz.
manage-bde -off C:
Ardından bu kodu girin, devre dışı kalacaktır. C veya D olabilir. İlk girdiğiniz kod da öğreneceksiniz.
Neyi devre dışı bırakacağım? BitLocker kodunu giriyorum ama sistem yeniden başlıyor ve tekrar istiyor BitLocker kodunu. Kod doğru. Microsoft'un sitesinden aldım kodu.
Hocam, BIOS ayarlarıyla ilgili bir şey yaptınız mı? TPM açma kapatmak gibi? Dediğiniz ekran gelince SHIFT+F-10 basın. Karşına CMD gelecek. Şu kodları girin;Neyi devre dışı bırakacağım? BitLocker kodunu giriyorum ama sistem yeniden başlıyor ve tekrar istiyor BitLocker kodunu. Kod doğru. Microsoft'un sitesinden aldım kodu.
Hocam güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlattım. Sonra böyle oldu. Bu arada sorunu çözdüm.Hocam, BIOS ayarlarıyla ilgili bir şey yaptınız mı? TPM açma kapatmak gibi? Dediğiniz ekran gelince SHIFT+F-10 basın. Karşına CMD gelecek. Şu kodları girin;
manage-bde -status
Bu kod hangi diskin şifreli olduğu göreceksiniz.
manage-bde -off C:
Ardından bu kodu girin, devre dışı kalacaktır. C veya D olabilir. İlk girdiğiniz kod da öğreneceksiniz.