d.24

Uzman
Bitwarden'da 12 güvenlik açığı bulunmuş, 7 tanesi (en tehlikelileri) kapatılıyor/kapatıldı.

Ne düşünüyorsunuz?
Açıkçası ben kullanmaya devam edeceğim.

Islanırsa, kaybolursa hem de çok uğraştırıcı.

Fun fact: Can Değer'in sponsorlarından biri Proton Pass.

Abi nasıl uğraştırıcı bende bir defter var 100'den fazla şifre duruyor. En üst rafımda durduğundan ıslanma riski sıfır. İşini bitirince hemen at yerine masada durmasın. Risk sıfır.

Kullanmıyorum. Her site için farklı bir güçlü şifre belirliyorum, sonra bunu not defterine kaydedip bu not defterini de şifreli arşive alıyorum.

Abi nasıl uğraştırıcı bende bir defter var 100'den fazla şifre duruyor. En üst rafımda durduğundan ıslanma riski sıfır. İşini bitirince hemen at yerine masada durmasın. Risk sıfır.
Bu da riskli bu arada. Defterin fiziksel olarak ele geçirilme durumlarında çok sıkıntı.

Kullanmıyorum. Her site için farklı bir güçlü şifre belirliyorum, sonra bunu not defterine kaydedip bu not defterini de şifreli arşive alıyorum.

Bu da riskli bu arada. Defterin fiziksel olarak ele geçirilme durumlarında çok sıkıntı.
Dediğin gibi şifreler kaybedilirse sıkıntı. Bu yüzden buna önlem olarak şifrelerin içerisine şifre ile alakası olmayan rastgele bazı harf, rakam, sembol ekleyerek şifre direkt olarak yazılmayabilir. Ama sonra o koyduğun ekstra şeyleri unutursan bilmem :confused:

Defter nasıl, niye ele geçirilsin. Manyak mı adam, hırsız girse bilgisayar kasasını çalar, monitörü çalar defteri napsın?

Amerikan nükleer kodları yok ya alt tarafı birkaç dandik sitenin parolası var.

Ayrıca Google parola yöneticisi kullanıyorum:D.