Peki 4,8 trilyon dolarlık bir şirket güvenlik önlemi almaz mı hocam? Hackleniyor evet. Ama hatayı anında yamıyorlar.
Peki 4,8 trilyon dolarlık bir şirket güvenlik önlemi almaz mı hocam? Hackleniyor evet. Ama hatayı anında yamıyorlar.
Peki fark etmedikleri bir sızıntı? 2009 veya 2010. Tam hangi yıl hatırlamıyorum ama Çin'li bir hacker Google'ı hackledi ve Google'ın uzun süre ruhu bile duymadı.Peki 4,8 trilyon dolarlık bir şirket güvenlik önlemi almaz mı hocam? Hackleniyor evet. Ama hatayı anında yamıyorlar.
USB anahtarları en iyi yöntem diye biliyorum.Tüm siteler ve uygulamalar şifre + authenticator vb. doğrulama yapsa keşke. Daha güvenli yöntemler de vardır belki ama şu an başka bir şey aklıma gelmedi. Gelenler yeşillendirsin.
Açığı aranan biriyim. Az bile düşünüyorum.
Peki fark etmedikleri bir sızıntı? 2009 veya 2010. tam hangi yıl hatırlamıyorum ama Çinli bir hacker Google'ı hackledi ve Google'ın uzun süre ruhu bile duymadı.
Argon2ID yapabiliyorsunuz ayarlardan.KDF olarak da varsayilan PBKDF2 kullaniyor 600.000 Tekrarlama sayisiyla.
Ben de klasik şifremi girip sonuna giriş yaptığım platformun ismini ekliyorum öyle de iyi oluyorBen kendime bir parola formatı belirledim. Girdiğim sitenin adına göre o formatı parolama uyarlıyorum. 6 ayda bir de bir anahtar kelimesini değiştiriyorum. Gayet de rahatım ve ezberi zor bir şey değil.![]()
Dayanmıyor maalesef. Bu hackerlar çok arsız.