messigoatgerisiyok
Uzman
Selam hocalarım Bitwarden indireceğim nereden indireceğimi bilemedim sizce nereden indirmeliyim?
![]()
Download the Bitwarden Password Manager App for iPhone, Android, Chrome, Safari, and More | Bitwarden
Secure your digital life. Download Bitwarden and sync your secure password vault across all your devices including mobile iPhone or Android devices, desktop applications such as Windows, MacOS, or Linux, and the browser extension on Chrome, Safari, Firefox, and more!bitwarden.com
Kendi sitesinden.
Masaüstü uygulaması mı yoksa uzantı mı istiyorsunuz hangisi? Masaüstü uygulaması ise işletim sisteminiz nedir?Standard mı indirmem gerekli hocam?
"Bu uzantı bozuk olabilir" hatası veriyor.
Masaüstü uygulaması mı yoksa uzantı mı istiyorsunuz hangisi? Masaüstü uygulaması ise işletim sisteminiz nedir?
Bu uzantı bozuk olabilir hatası veriyorsa Chromium tabanlı tarayıcı kullanıyorsunuzdur. Tarayıcı dilini İngilizce yapın ve uzantiyi onar deyin. Daha sonra tekrar Türkçe yaparsınız.
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız yada kaynağı atar mısınız.Windows 11. fakat oldu hocam internetten bulduğum bir yöntemle.
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ya da kaynağı atar mısınız?