Merhaba arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce olur mu? Matematikte sıfırım bu kamp ve Mikro Orijinal TYT matematik soru bankası ile beraber götürmek istiyorum sizce olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dört işlem biliyorum fakat, benim bu konuyu açma amacım bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı + mikroorjinal TYT matematik soru bankası ile götürebilmekti.
Yapılır yapılmasına fakat bence zaman kaybı. Çocuk soruları hep. İsterseniz bıyıklı matematik kampını bitirin, rastgele bir video açıp çözmeye çalışın. Yeterli gördükten sonra normal TYT kamplarına geçin.

Yapılır yapılmasına fakat bence zaman kaybı. Çocuk soruları hep. İsterseniz bıyıklı matematik kampını bitirin, rastgele bir video açıp çözmeye çalışın. Yeterli gördükten sonra normal TYT kamplarına geçin.

Hocam konudan bağımsız fakat, sizce kamp kitaplarının soru bankası almak mantıklı mı örneğin ben kimya adası TYT ve AYT video kampı kitabını aldım yanında hoca kendi hazırlamış soru bankası almamızı istiyor onları almak mantıklı mı?

Hocam konudan bağımsız fakat, sizce kamp kitaplarının soru bankası almak mantıklı mı örneğin ben kimya adası TYT ve AYT video kampı kitabını aldım yanında hoca kendi hazırlamış soru bankası almamızı istiyor onları almak mantıklı mı?

Size kalmış bence. Eğer çok pahalı değilse ve konu bitiminde ödev niyetiyle veriyorsa testleri alınabilir. Mesela ben TYT Türkçe için hem kamp kitabını aldım hem de Bilgi Sarmal'ı kitabını aldım ekstra çözmek için.