Amacından sapmış bir uygulama. Eskiden gerçekten kullanışlıydı. Şimdi herkes ticarete dökmüş. Geçimini bu uygulamadan sağlayanlar falan var. Ülke garip garip insanlarla dolduğu için güvenli de bulmuyorum.

Bir kere Antalya'ya giderken sıkılmamak için uygulamadan iki öğrenci kardeşimi aldım, sorun olmadı. Yakın arkadaşım bu uygulamayı epey uzun zamandır kullanıyor. Binbir çeşit olay yaşadı. Çoğu burada anlatamayacağım iğrençlikte.

Fiyat skalası arttığı için öğrenci dostu bir uygulama olmaktan da çıktı. Şahsen mecbur kalmadıkça kullanmam.

Amacından sapmış bir uygulama. Eskiden gerçekten kullanışlıydı. Şimdi herkes ticarete dökmüş. Geçimini bu uygulamadan sağlayanlar falan var. Ülke garip garip insanlarla dolduğu için güvenli de bulmuyorum.

Bir kere Antalya'ya giderken sıkılmamak için uygulamadan iki öğrenci kardeşimi aldım, sorun olmadı. Yakın arkadaşım bu uygulamayı epey uzun zamandır kullanıyor. Binbir çeşit olay yaşadı. Çoğu burada anlatamayacağım iğrençlikte.

Fiyat skalası arttığı için öğrenci dostu bir uygulama olmaktan da çıktı. Şahsen mecbur kalmadıkça kullanmam.
Otobüsün 240 TL'ye gittiği güzergahta 35 TL'ye ilan açmışlar.
Tavsiye eder misiniz?

Otobüsün 240 TL'ye gittiği güzergahta 35 TL'ye ilan açmışlar.
Tavsiye eder misiniz?

Ulaşıp sormanız lazım. Çok sahte ilan var. Doğru fiyat ise on numara. Zaten kısa mesafelerde sıkıntı olmaz. Özellikle bayramda mecbur değilseniz uygulamadan biriyle uzun yol yapmayın. Kimse araba kullanmayı bilmiyor. Bayramda kim bilir kaç bin kaza olacak, kaç yüz kişi ölecek.

Üç dört kere kullandım genelde de hep memnun kaldım. İzmir Bursa, İzmir Sakarya arası gidip geldim birkaç kere. Güzel oluyor puanı iyi kişilerle seyahat edeceksiniz bu kadar. Sohbeti iyi hoş insanlarla seyahat her zaman iyi.

Ben de vakti zamanında İstanbul'dan Tekirdağ'a gitmek için birkaç kez kullandım; hep memnun kaldım. İlanı veren sürücünün puanına ve o puanı kaç kişiden topladığına hep dikkat ettim; hiç sorun yaşamadım.