Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı normal şekilde kullanıyordum. Black Desert adlı oyunu yükledim ve girdim. Girince bir anda ekran gitti ve no Support hatası aldım. Monitör güvenli mod dışında açılmıyor ne yapmam lazım?
Arkadaşlar bilgisayarımı normal şekilde kullanıyordum. Black Desert adlı oyunu yükledim ve girdim. Girince bir anda ekran gitti ve no Support hatası aldım. Monitör güvenli mod dışında açılmıyor ne yapmam lazım?
Çözüm Recep Baltaş 14 Haziran 2024 Anlamadım, sadece oyuna girince değil de artık normalde de mi açılmıyor monitör? Bu durumda güvenli moddayken ekran kartı sürücüsünü sil.
Anlamadım, sadece oyuna girince değil de artık normalde de mi açılmıyor monitör? Bu durumda güvenli moddayken ekran kartı sürücüsünü sil.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 14 Haziran 2024 #2 Anlamadım, sadece oyuna girince değil de artık normalde de mi açılmıyor monitör? Bu durumda güvenli moddayken ekran kartı sürücüsünü sil. Artı 0 Eksi Çözüm
Anlamadım, sadece oyuna girince değil de artık normalde de mi açılmıyor monitör? Bu durumda güvenli moddayken ekran kartı sürücüsünü sil.
KS KS Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 14 Haziran 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Anlamadım, sadece oyuna girince değil de artık normalde de mi açılmıyor monitör? Bu durumda güvenli moddayken ekran kartı sürücüsünü sil. Genişletmek için tıkla... Normalde de açılmıyor hocam artık bir driver silmeyi deneyeyim. @Recep Baltaş hocam çok teşekkür ederim sorunum çözüldü fakat ben bu oyunu oynayamayacak mıyım? Son düzenleme: 14 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Anlamadım, sadece oyuna girince değil de artık normalde de mi açılmıyor monitör? Bu durumda güvenli moddayken ekran kartı sürücüsünü sil. Genişletmek için tıkla... Normalde de açılmıyor hocam artık bir driver silmeyi deneyeyim. @Recep Baltaş hocam çok teşekkür ederim sorunum çözüldü fakat ben bu oyunu oynayamayacak mıyım?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 14 Haziran 2024 #4 Sürücüyü tekrar kur ve dene? Artı 0 Eksi
KS KS Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 14 Haziran 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Sürücüyü tekrar kur ve dene? Genişletmek için tıkla... Açıldı hocam sorunsuz şekilde tekrardan çok sağ olun. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sürücüyü tekrar kur ve dene? Genişletmek için tıkla... Açıldı hocam sorunsuz şekilde tekrardan çok sağ olun.