Detaylar
Kim cevapladı?20'li yaşlarımda sürekli dinlediğim bir türdü. Ancak 30'u geçtikten sonra başımın götürmeyişine kurban gittim
Dimmu Borgir, Marduk, Behemoth, Nargaroth hatta Türk gruplarını desteklemek amaçlı Moribund Oblivion bile dinliyordum 

sacrilegious scorn favorimdi benimEskiden dinlerdim şimdi nadiren dinlediğim bir tür. Dimmu Borgir - Kings of the carnival creation dinlemenizi tavsiye ederim (konser kaydı stüdyodan daha iyidir)
Değişir DSBM bile dinliyordum eskiden de artık kafa kaldırmıyor yaş geçti. Senfonik BM, DSBM, Atmopheric BM, Ambient BM bunları severdim şimdilerde pek dinlemiyorum. Grup olarak Bathory, Urfaust, Darkthrone, Satyricon, Thou, Opera IX, Rotting Christ, Psychonaut 4, Dimmu Borgir, Celtic Frost, Taake, Germ, Mayhem, Isengard ve Lifelover vardı devamlı olarak dinlediklerimde. Birde BM değil ama Theatre of Tragedy ve Tristania severim onlarda Gothic Metal. Bence metal müzik dinlenilmez hatta herhangi bir tür için dinlenilmez demeye gerek yok açık olmak lazım özellikle metal müziğin farklı bir havası var ön yargılı olmamak lazım, şarkılara ve estirdikleri havaya rağmen çok düzgün insanlarda var metalin her türünde.
- Makaleler
- 1
Black'e katlanamıyorum. Death metal güzeldir. Nu-Heavy-Groove dinlerim genelde.
Rock ve metal muzigin pek cok alt turune hayranim ama Black Metal kocaman bir tencere icine catal kasik doldurup sallarken bir yandan boee boee boee diye bagiran adam izlenimi uyandiriyor.
Black Metal müzikolojiden çok bir idea barındırır. Olabildiğince diplere vurgular ve kötücülüğü öne çıkarır.
Death Metal de iyidir ve aslında teknik anlamda daha serttir. Ben genelde melodic death tercih ediyorum.Black'e katlanamıyorum. Death metal güzeldir. Nu-Heavy-Groove dinlerim genelde.
Dediğim gibi bir ideoloji, karanlık, mutsuzluk, depresyon ve kasvet içerir ve bunu yayar.Hiç sevmediğim bir türdür. Metal müziği çok severim, birçok alt türünü de severek dinlerim ama Black Metal gerçekten dayanamadığım bir tür. Kaotik, bir şey anlaşılmıyor, anlamsız bir gürültü.
Saydıklarınız gerçekten çok değerli gruplar. Ben de aralıksız dinliyorum, özellikle Black Metal sahnesindeki yaşanan olaylar da cabası, zaten duymuşsunuzdur20'li yaşlarımda sürekli dinlediğim bir türdü. Ancak 30'u geçtikten sonra başımın götürmeyişine kurban gittimDimmu Borgir, Marduk, Behemoth, Nargaroth hatta Türk gruplarını desteklemek amaçlı Moribund Oblivion bile dinliyordum
sacrilegious scorn favorimdi benim![]()
DSBM dünya üzerindeki en mutsuzluk yayan türdür, zaten isminden de belli olduğu gibi çok sarsıntılıdır. Yalan yok ülkemizde DSBM dinleyen görmek güzel, zira bu müziği dinlediğimden beri adam akıllı bir topluluk bulamadım, muhtemelen poserların eline düştüğü için.Değişir DSBM bile dinliyordum eskiden de artık kafa kaldırmıyor yaş geçti. Senfonik BM, DSBM, Atmopheric BM, Ambient BM bunları severdim şimdilerde pek dinlemiyorum. Grup olarak Bathory, Urfaust, Darkthrone, Satyricon, Thou, Opera IX, Rotting Christ, Psychonaut 4, Dimmu Borgir, Celtic Frost, Taake, Germ, Mayhem, Isengard ve Lifelover vardı devamlı olarak dinlediklerimde. Birde BM değil ama Theatre of Tragedy ve Tristania severim onlarda Gothic Metal. Bence metal müzik dinlenilmez hatta herhangi bir tür için dinlenilmez demeye gerek yok açık olmak lazım özellikle metal müziğin farklı bir havası var ön yargılı olmamak lazım, şarkılara ve estirdikleri havaya rağmen çok düzgün insanlarda var metalin her türünde.
DSBM dinlemeye devam etsem depresyondan çıkamazdım herhalde. İster istemez insanı etkiliyor çünkü.DSBM dünya üzerindeki en mutsuzluk yayan türdür, zaten isminden de belli olduğu gibi çok sarsıntılıdır. Yalan yok ülkemizde DSBM dinleyen görmek güzel, zira bu müziği dinlediğimden beri adam akıllı bir topluluk bulamadım, muhtemelen poserların eline düştüğü için.
- Makaleler
- 23
Severim.
Fenriz baba.
Ferdi delikanli adamdi. En azindan uc kurus para icin adi lazim degil diger ipana gibi ulkesini, milletini satmadi.