uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
60 bin tane objeyi animasyon yapacağım bir sahne var bilgisayar ne kadar güçlü olsa da yetmiyor maalesef obje sayısı cok oldugu için. Workbench enginede bile 1 fps çalışıyor. Çok güçlü bir bilgisayarı viewport şeklinde bulut kullanma imkanı var mıdır? Sadece render için render farm var ama bunun için de benzeri bir şey biliyor musunuz. Ayrıca objeler farklı durumda yani geometry nodelar kullanamam.

CPU'dan mi render ediyorsun? Nvidia ekran kartin varsa CUDA olarak render etmelisin. Objeler birbirini tekrar ediyorsa collection instances olarak eklemelisin. Ayrica texture size'a limit koyabilirsin. Sahnede cok fazal isik varsa render samples ve light path degerlerini dusurebilirsin. Bunlar disinda A..I. a sahne analiz script i yazdirip nereden patliyor diye inceleyeblirsin.

CPU'dan mi render ediyorsun? Nvidia ekran kartin varsa CUDA olarak render etmelisin. Objeler birbirini tekrar ediyorsa collection instances olarak eklemelisin. Ayrica texture size'a limit koyabilirsin. Sahnede cok fazal isik varsa render samples ve light path degerlerini dusurebilirsin. Bunlar disinda A..I. a sahne analiz script i yazdirip nereden patliyor diye inceleyeblirsin.
Workbenchle alıyorum zaten objeler solid tek renk GPUnun işi yok. Sadece viewportta rahat gezmek istiyorum render zaten cyclela alınacak onu 1 hafta da bekleriz. Objeler birbirini tekrar etmiyor. Texture size yine dediğim gibi texture yok viewportta. Sahnede ışık da yok sadece animasyon yapılacak küpler var farklı bir projeye aktarılacak ışığı olan. AI kullanmıyorum script icin