Merhaba arkadaşlar, Blender'da modelleme yapıyorum ama genelde basit şeyler. TCDD'nin HT65000 trenini modellemek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum. YouTube'daki içeriklere baktığımda hiçbir şey anlamıyorum, bu treni nasıl modelleyebilirim, Blueprint'ini nasıl bulabilirim? Detaylı bilen bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Blender'da modelleme yapıyorum ama genelde basit şeyler. TCDD'nin HT65000 trenini modellemek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum. YouTube'daki içeriklere baktığımda hiçbir şey anlamıyorum, bu treni nasıl modelleyebilirim, Blueprint'ini nasıl bulabilirim? Detaylı bilen bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim.
Modelleyecekseniz düşük poligonlu ve küçük boyutlu modellerle başlamanızı tavsiye ederim, zamanında Roblox grafikleriyle birkaç silah modeli yapmıştım, fena olmamışlardı.
Sime Bugarija diye Blender tutorialları paylaşan biri var, tren ve tren istasyonu modellemesiyle ilgili güzel bir Udemy kursu var. Youtube'dan bu kursun kısa bir previewına ulaşabilirsin.