Goddess

Gelişen
Blender'a daha doğrusu modellemeye yeni başladım. Az önce ilk modellememi (Kılıç) yaptım. İlk modellememe göre iyi mi?

2.webp

3.webp

4.webp

5.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Main model olarak hoş fakat gerçekçilik katmak için subdivision surface ekleyebilirsin. Daha sonra renk atayip özellikle kılıç kısmını metalik bir renk artayabilirsin. Bunları doğru bir biçimde yapmak için birkaç video izleyebilirsin youtube derya deniz. İyi çalışmalar

Kılıç olarak tam diyemeyiz ama bıçak olarak fena olmamış. Low poly olarak satarsın öyle söyleyeyim. Eline sağlık.
Bu tarz modeller hele ki yeni başlayan birisinin model satması zor. Arkadaşın şevkini kırmış gibi olmayalım ama o noktaya daha çok var. Kendim çok büyük projeler yapıyorum fakat şuana kadar hiç satış yapmadım. Önce biraz portföy doldurmak ve gelişmek lazım. Daha sonrasında elbet açılır kapı

Main model olarak hoş fakat gerçekçilik katmak için subdivision surface ekleyebilirsin. Daha sonra renk atayip özellikle kılıç kısmını metalik bir renk artayabilirsin. Bunları doğru bir biçimde yapmak için birkaç video izleyebilirsin YouTube derya deniz. İyi çalışmalar.

Bu tarz modeller hele ki yeni başlayan birisinin model satması zor. Arkadaşın şevkini kırmış gibi olmayalım ama o noktaya daha çok var. Kendim çok büyük projeler yapıyorum fakat şu ana kadar hiç satış yapmadım. Önce biraz portföy doldurmak ve gelişmek lazım. Daha sonrasında elbet açılır kapı.

Belli sitelerde cüzi miktarlardan alan olur. Şevkini kırmak gibi bir niyetim yok. Modelleme ve oyun geliştirme benim kendi alanım zaten arkadaşın şevkini niye kırayım. Bıçak olarak güzel olmuş dedim.

Belli sitelerde cüzi miktarlardan alan olur. Şevkini kırmak gibi bir niyetim yok. Modelleme ve oyun geliştirme benim kendi alanım zaten arkadaşın şevkini niye kırayım. Bıçak olarak güzel olmuş dedim.
Estağfurullah ben kendime için satması zor olduğundan bahsettim ve bu yüzden sevki kırılmasın dedim. Sizlik bir durum yok