Müzikleri çok iyi aynen moruk.Yani müzikleri çok iyi ama karakterleri sıfır abi.
Detaylar
Kim cevapladı?Fanları da 13 yaş sudelerBide o era7caponemuydu neydi. Adam meyve suyu olmuş. Muydu'yu ayrı yazmaya tiksiniyorum özel isimmi değilmi diye.
Newschool'dan bir avuç kadar iyi rapçi var bana göre. Oldschool'un değeri bilinmedi, Türkçe rap 10 sene geriye gitse 100 yıl ileri gidecek.
Öyle hocam ya vallahi. Zaten Rap deyince genelde aklıma oldschool geliyor, Trap falan da alt tarzları ama bana pek öyle gelmiyor niyeyse, Rap'i oldschool olarak tanıdığımız için olabilir.
- Makaleler
- 1
Dün rüyasında şarkı sözü görmüş yazmış.Müzikleri çok iyi aynen moruk.
Eki Görüntüle 171435
Onlar olsa daha iyi hocam ya genelde sanalcı tipler.
- Makaleler
- 1
Onların konserine 100.000 lira ödeyemeyip gidemeyip zırıl zırıl ağlayanlar var bide.Onlar olsa daha iyi hocam ya genelde sanalcı tipler.
Müzikleri çok iyi aynen moruk.
Eki Görüntüle 171435
Yav kardeşim ben Blok3'e iyi demedim ki, genel rapçileri kastettim önceki yazıları oku bence.
- Makaleler
- 1
İnan bana bunun yanında o Müslüm Gürses.Müzikleri çok iyi aynen moruk.
Eki Görüntüle 171435
Dosya Ekleri
Zaten bu tarz mafyaları iyi bulmuyorum çöp bence. Ben masum sandığınız diğer müzisyenlerin de masum olmadığını söylemeye çalıştım.Yav kardeşim ben Blok3'e iyi demedim ki, genel rapçileri kastettim önceki yazıları oku bence.
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide