Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Dediği 4 şey var. Sarışın, en, bende var, ne.
Bruhistan
Başarılı
Türk Rap'i hiphop diyince aklıma Ceza ile Sagopa'dan başkası gelmiyor. Zaten eli yüzü düzgün rap çıkaran da kalmadı eskilerden başka. Blok3'ü dinleyenler %70'ı ergenler dinliyor (Gerçi bende ergenim ama bunlar gibi geri kafalı değilim)
Türk Rap'i hiphop deyince aklıma ceza ile Sagopa'dan başkası gelmiyor. Zaten eli yüzü düzgün rap çıkaran da kalmadı eskilerden başka. Blok3'ü dinleyenler %70'ı ergenler dinliyor (gerçi bende ergenim ama bunlar gibi geri kafalı değilim)
Ceza ve sagopa kısmına katılmıyorum. Türkçe Rap'te iyi denebilecek daha çok rapçi var. Özellikle Sagopa'yı son olaylardan sonra dinlemiyorum.
Türk Rap'i hiphop deyince aklıma ceza ile Sagopa'dan başkası gelmiyor. Zaten eli yüzü düzgün rap çıkaran da kalmadı eskilerden başka. Blok3'ü dinleyenler %70'ı ergenler dinliyor (gerçi bende ergenim ama bunlar gibi geri kafalı değilim)
Zaten benim de aklıma Rap deyince onlar geliyor hocam. Yani Trap sound'la Rap sound hiç birbirine benzemiyor nasıl Trap müzik Rapin alt tarzı oluyor bilmiyorum. Aslında müziklerde söz olmasını saçma buluyorum gerçekten. Sadece müzik olsa daha iyi.
- Makaleler
- 1
Yabancı şarkıya geçeli çok oldu. İçime bir rahatlama geldi valla. Öneririm bu tas kafalılar yerine.Türk Rap'i hiphop diyince aklıma Ceza ile Sagopa'dan başkası gelmiyor. Zaten eli yüzü düzgün rap çıkaran da kalmadı eskilerden başka. Blok3'ü dinleyenler %70'ı ergenler dinliyor (Gerçi bende ergenim ama bunlar gibi geri kafalı değilim)
Bence de, Sansar Salvo, Joker, Contra, Stalker (Pek sevilmezCeza ve sagopa kısmına katılmıyorum. Türkçe Rap'te iyi denebilecek daha çok rapçi var. Özellikle Sagopa'yı son olaylardan sonra dinlemiyorum.
En azından özgün sound yapabiliyorlar.Yabancı şarkıya geçeli çok oldu. İçime bir rahatlama geldi valla. Öneririm bu tas kafalılar yerine.
Bu adamda kendini mafya filan sanmaya başladı, anca başkasına dövdürtür kendisi cesaret edemez. Yanlış kişiyi ünlü ettik eski rapçilerde kavgacıydı ama en azından daha delikanlı kavga ediyorlardı, mesela Ben fero - Norm Ender kavgası çok eski sayılmaz ama teke tek, kimseye muhtaç olmadan havalimanında kavga ettiler. Yeni rapçiler öyle değil ama mafya rollerine girip başkalarına adam dövdürtüyorlar.
Son düzenleme:
Bruhistan
Başarılı
Bunlarda iyiye benziyor boş vakit bulursam bakarım umarım.Bence de, Sansar Salvo, Joker, Contra, Stalker (Pek sevilmez) ve Maestro vb. sağlamdır.