neo1095

Uzman
Yer
Mutenna, Irak
Bir dönem bazı kişiler emülatörde oynanabilmesi için çalışıyordu ama daha sonra bir daha ne gördüm ne de duydum. Bilgisayar üzerinde oynayabilmek için bir yol/yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef su anlik yok. Aktif gelistirmede olan, acik kaynak, dogru duzgun iki tane PS4 emulatoru var su an zaten ama ikisi de daha sistem arayuzunu bile adam akilli calistiramiyor. Daha gidilecek cok yol var, PS4 emulasyonu yakin bir zamanda pek mumkun olmaz yuksek ihtimal.

Fake emulatorlere dikkat edin. Ozellikle konu PS4 emulasyonu olunca cok sahtesi var.

Bir dönem bazı kişiler emülatörde oynanabilmesi için çalışıyordu ama daha sonra bir daha ne gördüm ne de duydum. Bilgisayar üzerinde oynayabilmek için bir yol/yöntemi var mı?

İngilizce biliyorsanız PS4 emülatörlerinin güncel durumunu anlatan güzel bir video. Ne yapıp yapamadıklarını bu video ile güzelce kavrayabilirsiniz.

Maalesef, şu anlık yok. FPPS4 adlı emülatör, Bloodborne'nu siyah ekranda açabilmişti de sonrasında herhangi bir güncelleme gelmemişti emülatöre.
Maalesef su anlik yok. Aktif gelistirmede olan, acik kaynak, dogru duzgun iki tane PS4 emulatoru var su an zaten ama ikisi de daha sistem arayuzunu bile adam akilli calistiramiyor. Daha gidilecek cok yol var, PS4 emulasyonu yakin bir zamanda pek mumkun olmaz yuksek ihtimal.

Fake emulatorlere dikkat edin. Ozellikle konu PS4 emulasyonu olunca cok sahtesi var.
Spine ve FPPS4'de ekleyebiliriz bu listeye bence.

Spine'nın kapalı kaynak kodlu olması en büyük sıkıntısı, yoksa Spine şu anki PS4 emülatörleri açısından en iyisi bence, 2D oyunları açabiliyor, 3D'de oyunların bazılarını da çalıştırmıştı. Tabii ki de stabil bir emülatör değil.

Spine ve FPPS4'de ekleyebiliriz bu listeye bence.
Spine 2 yildir guncelleme almiyor ve kapali kaynak bir konsol emulatorune herhangi bir destek vermek kesinlikle mantikli bir hareket degildir. fpPS4 de teknik olarak bir emulator degil, uyumluluk katmani ve kesinlikle kullanmasi kolay bir yazilim degil. Su an acikcasi ortalama bir kullaniciya hitap edebilecek bir PS4 emulatoru Alpha asamasinda bile olsa bence yok, hepsi calistirmak icin bile ciddi emek ve sistem ozelligi istiyor.