Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Şimdi ben normalde öyle çok souls oyunu oynamadım çünkü tür beni çok içine çekmiyordu; ancak Blasphemous oyunu ile birlikte bu türe bayağı bir kanım ısındı. Bu oyunu bitirdikten sonra gene bir souls oyunu tüketesim var. Aklımda Mortal Shell var; lakin çokça adını duymadım. Daha çok Dark Souls serisini çok duydum. Bunlar ve bunların dışında önerebileceğin bir souls oyunu varsa lütfen yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben normalde öyle çok souls oyunu oynamadım çünkü tür beni çok içine çekmiyordu; ancak blasphemous oyunu ile birlikte bu türe bayağı bir kanım ısındı. Bu oyunu bitirdikten sonra gene bir souls oyunu tüketesim var. Aklımda Mortal Shell var; lakin çokça adını duymadım. Daha çok Dark Souls serisini çok duydum. Bunlar ve bunların dışında önerebileceğin bir souls oyunu varsa lütfen yazın.

Çok souls like sayılmaz ama blasphemous sevdiyseniz kesinlikle hollow Knight serisi oynanmalı.

Çok souls like sayılmaz ama blasphemous sevdiyseniz kesinlikle hollow Knight serisi oynanmalı.

Zaten 2 boyutlu oyunlara şu sıralar deli gibi sardım ve onu da yakın zamanda en azından deneyimlerim. Deneyimlerim diyorum çünkü bu tarz oyunlarda sabır çok önemli bir şey.Ama yine de bitirmeye oynarım belki.

Zaten 2 boyutlu oyunlara şu sıralar deli gibi sardım ve onu da yakın zamanda en azından deneyimlerim. Deneyimlerim diyorum çünkü bu tarz oyunlarda sabır çok önemli bir şey. Ama yine de bitirmeye oynarım belki.

Hk kolay bir oyun değildir, ne yapacağınızıda söylemez ancak indie oyun camiasının en üst noktasıdır genel olarak. İyi oyunlar.

Şimdi ben normalde öyle çok souls oyunu oynamadım çünkü tür beni çok içine çekmiyordu; ancak blasphemous oyunu ile birlikte bu türe bayağı bir kanım ısındı. Bu oyunu bitirdikten sonra gene bir souls oyunu tüketesim var. Aklımda Mortal Shell var; lakin çokça adını duymadım. Daha çok Dark Souls serisini çok duydum. Bunlar ve bunların dışında önerebileceğin bir souls oyunu varsa lütfen yazın.

Merhaba hocam yardıma koştum geldim. Buyurun oynadığım ve sevdiğim souls mekanikleri olan metroidvanialar;
Hollow Knight ve hk silksong baş yapıttır.
Grime 1-2
Sekiro'nun metroidvania hali nine sols * çok güzeldir.
Salt and Sanctuary.
Ender lilies quietus of the knights.
Ender magnolia.
Death's gambit.
Aeterna noctis yenisi de gelecek.
Moonscars.
Tails of ıron 1-2
Mandragora: Whispers of the witch tree.
Salt and sacrifice.
The last faith.
Şu an aklıma gelen souls mekanikleri ağır basan metroidvanilar bunlar hatırladıkça ekleme yapabilirim.