Dün gece 12de başlayıp sabah 6yi geçince bitirdiğim bir dizi oldu. Hoşuma gitti seyir zevki yüksek. Son bölüm hariç çok iyi ama son bölümü cidden beğenemedim karakterler önceki 7 bölüm boyunca olan amaçlarına karşı hareket ediyorlar. Mizu ile ilgili
ben nedense direkt görünüşünden kadın oldugunu anladım. Bence o kadar erkeksi bir havası yok ha hal hareketleri öyle de tipi kadınlığını ele veriyor bence. Sesi de. Özellikle Taigen'ın 7. bölümde anladığını düşünüyorum. Onun disinda Mizu'nun motivasyonu cok sacma geliyor. Is sadece intikamsa dedigi gibi sorun var. Eger daha detayli ise aslinda olay bilemem ama sadece intikam cok basit kaciyor. Teorilerde oz annesiyle ilgili epey ilginc şeyler var göreceğiz 2. sezonun merak ettiğim dizi. Yer yer aşırı sempatik geldi Mizu yer yer de kafanı diye başladım. Taigen galiba favorim olabilir pek bilemedim suan. Ama guzel dizi rahatlikta 7 verebilirim. 7.5 bile olabilir. Yazacak daha da sey var aslinda ama suan cok uzatmaya gerek yok üşenmezsem bolum bazli inceleme yazarım.