Uygulama kısayoluna masaüstünden basıyorum, hem uygulama hem de sağdaki zımbırtı açılıyor. BlueStacks'e basınca da sağdaki zımbırtı açılıyor ben direkt telefon ekranı gibi açılsın istiyorum. Ne yapmalıyım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ayarlardan bu ayarı devre dışı bırakın.
BlueStacks'te sadece ana ekranın açılmasını ve sağdaki menünün açılmamasını sağlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:Uygulama kısayoluna masaüstünden basıyorum, hem uygulama hem de sağdaki zımbırtı açılıyor. BlueStacks'e basınca da sağdaki zımbırtı açılıyor ben direkt telefon ekranı gibi açılsın istiyorum. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 136036
1. BlueStacks'ı Aç: BlueStacks uygulamasını başlat.
2. Ayarlar Menüsüne Git:
- Sağ üst köşedeki dişli simgesine (ayarlar) tıkla.
3. Geliştirici Seçenekleri:
- "Geliştirici Seçenekleri" sekmesine gidin (bu seçenek görünmüyorsa, "Yardımcı" veya "Genel" sekmelerinde olabilir).
4. Uygulama Ayarlarını Yapılandır:
- "Başlangıçta uygulamayı doğrudan başlat" veya benzeri bir seçeneği bul.
- Bu seçeneği aktif hale getir.
5. Ayrıca Pencere Ayarları:
- Eğer birden fazla ekrana sahipsen, sağdaki menü veya yan pencerelerin kapatılmasını sağlayacak bir seçenek arayın. "Tam Ekran" modunu seçerek bu durumu çözebilirsiniz.
6. Uygulamayı Kapat ve Yeniden Başlat: Değişiklikleri kaydet ve BlueStacks'ı kapatıp yeniden başlat.
Bu adımlar sonrasında uygulama açıldığında sadece ana ekranın görünmesi gerekir. Eğer sorun devam ederse, BlueStacks'ı güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi düşünebilirsin.
- Makaleler
- 62
Ayarlardan bu ayarı devre dışı bırakın.