Nothing Phone (1) kullaniyorum. Ekran nit parlakligi ve Bluetooth baglantisi disinda bayagi memnun kaldim cihazdan. Nit parlakligi zerre umurumda degil. Fakat Bluetooth baglantisi her kullandigim kablosuz kulaklikta kopuyor. Ses seviyesi S23'un yarisi kadar. Ayrica cizirtili geliyor. GSMarena'nin incelemesinde de Horrible headphone audio quality olarak bahsettigini gorunce anladim ki elimdeki telefon kronik olarak Bluetooth'da vasat performans sergiliyor. Ne dersiniz? Yeni bir telefona gecmeli miyim? Phone (1)'i vergi indirimiyle 5.000 kusur fiyata almistim ancak oyle bir kronik sorunu var ki beni muzik dinlemekten soguttu. Hatta iPhone 7 Plus bile daha iyj muzik dinlemek icin oyle diyeyim. Bir de iPhone'a tekrardan gecis yapma ihtimalim var. Cunku iPhone'lar ses seviyesi ve Bluetooth baglantilari konusunda en iyi sonuclari veriyor. Tabii guncel olmak kaydiyla beraber. Android tarafinda Samsung almayacagim kesin. O hatayi ikinci kez yapmayacagim. Onerilerinizi bekliyorum. İkinci el dusunmuyorum bu arada.
S25 FE cogu isini gorecektir, emin ol.

Benim rahmetli mi 11litede bluetooth üzerinde cızırtı vardı , custom rom kurunca geçmişti. Eğer garantisi yoksa custom rom kurup dene yine memnun olmazsan yeni telefon alırsın.

@Simon, termal basarimi rakiplerinden kotuydu diye hatirliyorum. Ciddi throttle yiyordu. Bir de on kamerasi klasik Xiaomi on kamerasi. Baska hatirlamiyorum.
O zaman kalsın. Başka alternatiflere bakmalıyım.

S25 alma, ben cok aktif kullanmadigim icin pili bana yetiyor, yoksa kufur edersin bana.
S25 FE yerine S25'i tercih ederim fakat normalde alacağım bir cihaz değil. Neyse daha düşünmek için 1 ayım var. Teşekkür ederim.

Düz iPhone 17 zamdan önce çok mantıklıydı ama hala mantıklı sayılır. 80.000 TL bütçede Samsung veya Apple almak en mantıklısı.